fjern søgeboks

575 er allerede tilmeldt – skal du også med?

Det er igen i år gået stærkt med tilmeldingerne til dette års Landsmøde og generalforsamling! 575 er allerede tilmeldt – men der er plads til flere! Sidste frist for tilmelding til FRISKOLERNEs Landsmøde og generalforsamling er fredag den 1. marts 2024. Deltagelse i generalforsamlingen er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer , Administration
21.02.24

575 friskolefolk fra hele landet har allerede nu tilmeldt sig FRISKOLERNEs landsmøde og generalforsamling 2024. Skal du og flere fra jeres skole også med, så kan I stadig nå det.

Tilmeldingsfristen er fredag den 1. marts 2024.

Hvem kan deltage på Landsmødet?
Landsmødet er for alle, der er knyttet til medlemsskoler - og ikke kun de ansatte. Forældre og bestyrelsesmedlemmer er automatisk medlem af FRISKOLERNE, og er dermed også inviteret.

Noget af det, deltagerne ofte lægger vægt på ved Landsmødet, er stemningen og de faglige input, men især mødet med de mange andre deltagere fra friskoler fra hele landet gør indtryk.

Oplevelsen af at være en del af et fællesskab, der rækker ud over de mange lokale og mindre fællesskaber, er med til at sætte en helt særlig stemning. Hør fx, hvorfor Rynkeby Friskole har besluttet, at de skal afsted i år for første gang.

Et Landsmøde med praksisfaglige værksteder, foredrag og debatter
Vælger du at deltage i hele Landsmødet får du foredrag, musik og sang og masser af god stemning.

Landsmødet indeholder også FRISKOLERNEs årlige generalforsamling. Det store friskolemøde, hvor du er med til at sætte det hold, der skal arbejde for FRISKOLERNEs sag i året der kommer. 

Med i alt 14 forskellige værksteder at vælge imellem inden eftermiddagens generalforsamling og aftenens fest, bliver Landsmødet en helt særlig oplevelse med friskolemennesker, der brænder for at lave god skole, SFO og dagtilbud, hver eneste dag.
 
LÆS MERE om hele landsmødet 2024 HER.

Er du allerede tilmeldt? Tjek din tilmelding til Landsmødet!
Er du tilmeldt Landsmødet, men har du fx ikke modtaget en bekræftelse, så læs mere her.

Hvis jeres skole har tilmeldt sig samlet, så kan det være en god idé, at alle, der skal deltage, tjekker deres individuelle tilmeldinger.

Nederst på alle sider på www.friskolerne.dk kan deltagere via ’Min side’ logge sig ind og se sin aktuelle tilmelding(er). Læs mere her.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12