fjern søgeboks

Ny webinarrække for friskolens bestyrelse

Fem webinarer for friskolens bestyrelse i løbet af det næste skoleår skal være med til at give overblik over bestyrelsens centrale opgaver og ansvarsområder.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori
Kurser & arrangementer
26.06.23

Ny webinarrække for friskolens bestyrelse
I Friskolernes Hus vil vi gerne være med til at klæde friskolens bestyrelse på til at varetage arbejdet som skolens overordnede ledelse bedst muligt.  
 
Derfor tilbyder vi det næste skoleår en række webinarer, der henvender sig til hhv. bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlemmer og skoleleder. Her vil konsulenterne Jakob Ringgaard og Vibeke Helms invitere til oplæg og drøftelser. 
 
Webinarerne skal, sammen med de mere grundlæggende bestyrelseskurser for den samlede bestyrelse, hjælpe med at give overblik over bestyrelsens centrale opgaver og ansvarsområder. 
 
Formandens særlige rolle på friskolen 
Bestyrelsen har mange, meget alsidige opgaver. Bestyrelsesformænd derfor også lede et stort og af og til kompliceret arbejde.  

Med webinarrækken håber vi at kunne være med til at ruste bestyrelsesformanden bedre til opgaven, for derved forhåbentligt at skabe mest mulig stabilitet omkring skolens samlede ledelse.  

Hvordan den enkelte bestyrelse organiserer sig og fordeler arbejdsopgaverne, er op til den enkelte skole, men bestyrelsesformanden er udadtil den øverst ansvarlige for ledelsen.   

Fem webinarer i det næste skoleår 
De i alt fem webinarer i rækken er målrettet hhv. bestyrelsesformænd og næstformænd, forretningsudvalg og skoleledere.(Se det enkelte webinar for målgruppe).  
 
Medlemmer af relevante udvalg er også meget velkomne. Indholdsmæssigt er webinarerne rettet mod ledelsen af bestyrelsens arbejde.  

Det er gratis at deltage i webinarerne, og du kan vælge at deltage i et enkelt eller følge dem alle sammen.
Vær opmærksom på, at der er individuel tilmelding til hvert webinar. Tilmeldte modtager unikt link til det enkelte webinar forud for afholdelsen. 

Har du spørgsmål til webinaret eller bestyrelsesarbejdet generelt, så kontakt os gerne i Friskolernes Hus. 

Find de enkelte webinarer i kursuskalenderen på www.friskolerne.dk.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12