fjern søgeboks

Ung Agenda og Tuborgfondet inviterer til Demokratidag

Ung Agenda og Tuborgfondet inviterer til en eftermiddag med demokratiet i fokus. Din udskolingsklasse er også inviteret. Dagen er for alle unge, der gerne vil blive klogere på vores demokrati, arbejde med demokratiske problemstillinger eller drømmer om at være med til at sætte en dagsorden. Læs mere her.
Af: Vibeke Helms, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer , Administration
22.01.24

Uanset om din udskolingsklasse er tilmeldt folkemødet på Bornholm eller ej, så har de mulighed for at deltage i Folkemødets demokratidag.

Demokratidagen løber af stablen mandag d. 19. februar 2024 kl. 15.30-19.00. Her inviterer Ung Agenda og Tuborgfondet til en eftermiddag med demokratiet i fokus. Gennem oplæg og workshops vil forskellige samfundsdeltagere udfolde og udfordre vores demokrati samt invitere til arbejdet med, hvordan det styrkes.  

Dagen er for alle unge, der gerne vil blive klogere på vores demokrati, ønsker at arbejde med demokratiske problemstilling eller drømmer om at sætte dagsordenen på Folkemødet 2024. Måske din udskolingsklasse skal med?

LÆS MERE i om demokratidagen HER - og via facebook HER.

Demokratidagen kræver tilmelding HER.

 

FOLKEMØDET 2024
Du kan også stadig nå at melde jeres udskolingsklasse til Folkemødet på Bornholm d. 12.- 15. juni 2024. FRISKOLERNE er på Folkemøde, og jeres elever kan blive en del af Ungdomshøjen. Vil du vide mere, så kontakt Vibeke Helms, konsulent i Friskolernes Hus. 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12