Produktdetaljer

Den frie danske lærerskole og Kerteminde Seminarium

Om den frie læreruddannelse

Tage Mejniche har redigeret denne bog om den frie læreruddannelse og om pioneren Ejnar Skovrup.

Bogen rummer bidrag fra de personligheder, der var med til at forme skolen og fra elever, der frekventerede skolen i dens korte levetid, indtil skolen efter først at være blevet flyttet til Vestbirk oprettes som Den frie Lærerskole i Ollerup.

Især fylder Ejnar Skovrup væsenligt i bogen, som han gjorde ved skolens oprettelse, og der er omtale af skolens andre lærere.

Elevbidragene er mangeartede, og blandt andet er husholdningsgerningen interessant set med nutidige øjne, og man vil nok studse over udtrykket "en spise der var sund og tung".

Pris:

kr. 125,00