Produktdetaljer

Min friskoletid

15 erindringer fra tidligere friskoleelever

Videns- og Studiecenter for Fri Skole har i samarbejde med Dansk Friskoleforening udgivet en bog skrevet af voksne, der som barn har gået i friskole.

Erindringerne i Min Friskoletid kan sagtens læses som et velbegrundet forsvar for den frie skole.

Man kan også vælge at se kapitlerne som godt 100 års friskolehistorie og et bredt og personligt indtryk af en verden, hvor kreativitet, dannelse og faglighed trives ganske uden "kanonær" indflydelse, men ofte med frittænkende og inspirerende lærere som rollemodeller.

Pris:

kr. 130,00