Skolebytte og venskabsklasser

Bytte, bytte, skole

Har man én gang prøvet at bytte skole med en anden, så kribler det i både elever og lærere for at gøre det igen.

Her kan du finde opslag fra skoler, der enten ønsker at bytte skole med en anden skole, eller skoler, der søger venskabsklasser andre steder i landet.

Venskabsklasser på tværs af geografi er første skridt mod et reelt 'skolebytte', og det holder blandt andet udgifterne nede, hvis en byskole kan låne en skole på landet nogle dage og vice versa.

Piger_gynger_beskaaret.png

Trunderup Friskole søger skolebytte

Vi vil gerne bytte skole i uge 36 i 2018

Vi er en 162 år gammel friskole lige midt på Fyn, der søger en anden skole til skolebyt i uge 36 i 2018 tirsdag-fredag.
Vi har til daglig 94 elever, egen gymnastiksal fra 1917 m omklædning og bad + et stort udeområde med bålhytte.
Vi ligger meget tæt på Kværndrup hvortil der er (cykel / gangsti) hele vejen.
Ved Kværndrup ligger Egeskov slot. Fra Kværndrup er der god togforbindelse til Odense / Svendborg.

Vi har prøvet at bytte skole et par gange før og har mest fået gode erfaringer og spændende oplevelser. Skolebyt er en god måde at gøre det økonomisk og kunne hjælpe hinanden i forhold til oplevelser i nærområdet.

Kontakt: skoleleder Henrik på
kontoret(at)trundfri.dk eller på tlf 6227 2259

Friskolen i Lemming søger skolebytte

Vi vil gerne bytte "lejr"-skole i maj 2018

Vi er ca. 80 børn fra bhkl. – 6. klasse (Ældstegruppen skal til Kbh.)

(Gerne friskoler i Jylland)

Kontakt: Ole og Lene Kamp 86859333
email: friskolenilemming(at)fibermail.dk

Randlev Friskole søger skolebytte - september 2017

Randlevskolen ligger tæt på Odder og Hou, 25 km fra Århus. Vi er placeret i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand.

I Randlev kan man lave ture i den skønne natur, høre om St.st Blicher, en dagtur til den bilfri ø Tunø. Derudover er der busdrift til Odder og Århus hver time.

Vi har knap 100 elever, men kan huse op til 200.

Vi ønsker at bytte skole i september 2017.

Gerne uge 36 eller 38.

Kontakt: Stine Mathiesen (23861622)

email: stine(at)randlevskolen.dk

Aabenraa Friskole søger skolebytte

Friskole søges til skolebyt i uge 37, 2017.

Hver 3.år tager hele vores skole på Fælleslejr - 205 elever og ca 25 voksne.
Imens vil vores skole stå til jeres rådighed: Vi bor midt i Aabenraa By tæt på Sønderborg, Flensborg, Haderslev.

Vi har selv mange og gode erfaringer med skolebytte, hvor vi kan hjælpe hinanden med al det praktiske også.

En skole på Sjælland kunne være dejligt, men andre steder i landet kunne også være skønt!

Kontaktperson: Heidi Glent-Madsen,
Aabenraa Friskole

Friskolen Østerlars søger skolebytte

Vi vil gerne bytte skole i uge 35 i 2019.

Vi er en skole på Bornholm, der søger en skole i Roskilde og omegn, til skolebyt i uge 35 mandag-fredag i 2019. Vi har byttet skole de sidste 5 år og har kun gode erfaringer og fantastiske oplevelser hermed.

Vores skole ligger i Østerlars, og der er rigtig gode busforbindelser til hele øen herfra. Vi er ca. 140 elever + forældre og personale fra 0.-9.kl.

Kontakt: souschef Sarah Dalgaard
mail: sarah(at)friskolen-oesterlars.dk eller ring på 56498280

Triskele-80-procent-_Konverteret__kopi_lille.jpeg

Skørbæk-Ejdrup friskole og naturbørnehave søger skolebytte

Vi vil gerne bytte skole i maj 2018.

Skørbæk-Ejdrup Friskole og naturbørnehave ligger i det naturskønne område ved Halkær bredning i Himmerland, ca. 12 km. syd-vest for Nibe i Aalborg kommune.

Skolen har omkring 170 elever fra 0. - 9. klasse.

Vi vil rigtig gerne bytte med en friskole i den sydlige del af Jylland, men andre steder er også skønne.

Kontakt: Skoleleder Per svaneborg friskolen(at)skejdrup.dk

Ryslinge Friskole søger skolebytte - september 2017

Ryslinge Friskole ligger midt på Fyn. Vi er placeret i et lille hyggeligt landsbysamfund.
I Ryslinge finder I hele fortællingen om Grundtvig og Kold. Derudover er der busdrift til Odense og Svendborg hver time - ca. 20 km.
Vi har 182 elever.

Vi ønsker at bytte skole i september. Gerne med en skole på Fyn.

Kontaktperson: Mikael Wortman

Mail:
 kontoret(at)ryslingefriskole.dk

Mobil: 20576590

Triskele-80-procent-_Konverteret__kopi_lille.jpeg
Skal jeres opslag med her?
Skriv en kort tekst til birgitte@friskoler.dk
Birgitte Bahlke Gram
Skriv til mig
birgitte(at)friskoler.dk

Tilmeld Nyhedsbreve

Dansk Friskoleforening udgiver tre faste nyhedsbreve, som udkommer med faste intervaller.

Ønsker du at redigere din nyhedsagent?