fjern søgeboks
Forskellighedernes fællesskab

ÅBEN SKOLE 2017

Facebook_banner_uden_dato.jpeg

ÅBEN SKOLE 2017

Igen i år er der landsdækkende åbent-hus-dag for alle skoler i Danmark - friskoler som folkeskoler. Det foregår altid den første torsdag i november. I år er der ÅBEN SKOLE den 2. november.

Tidsrummet planlægges lokalt, men mange skoler holder åbent fra 15.00 – 18.00, fordi det giver gæsterne gode chancer for at kigge forbi. 

Formålet er fortsat at åbne dørene til landets skoler, så alle kan få et indtryk af mangfoldigheden i den danske grundskole. Ikke to skoler er ens. Det vil vi gerne understrege med ÅBEN SKOLE. 

Dansk Friskoleforening lægger op til, at indholdet for dagen, PR og medieomtale primært foregår lokalt. Vi sørger for, at der vil være opdaterede kampagnematerialer til rådighed via www.friskoler.dk ligesom vi vanen tro også vil arbejde for national mediedækning.

Tag ÅBEN SKOLE med i skolens planlægning allerede nu, så vi sikrer os, at der igen i år er mange skoler landet over, der lukker dørene op. 

For yderligere informationer: Maren Skotte, Friskolernes Hus, maren(at)friskoler.dk, 20498503. 

Husk også at »synes godt om« ÅBEN SKOLEs facebookside: www.facebook.com

Åben Skole 2017 - sådan er vi from Dansk Friskoleforening on Vimeo.

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Friskoleforening udgiver hver anden uge nyhedsbrevet SkoleNyt.

SkoleNyt holder dig opdateret om regler, rådgivning samt nyt fra det uddannelsespolitiske område. Ved at tilmelde dig SkoleNyt accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig SkoleNyt hver anden uge.

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!


Hele skolens forening!

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

Dansk Friskoleforening

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12