fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Landsmødet i billeder 2017

Sådan ser det ud, når godt 600 friskolefolk er til landsmøde

Dansk Friskoleforenings årlige landsmøde er veloverstået. 630 friskolefolk fra hele landet var samlet til et tætpakket program med oplæg, musik og sparring. 

Se alle billeder fra landsmødet -

Mundtlig beretning med fokus på udsyn til den store verden og socialt ansvar

Formandens beretning kom også ind på Dansk Friskoleforenings udsyn til den store verden. Flere og flere lande viser interesse for den danske læringskultur og tradition for at betone fællesskabet.

Læs formandens beretning og tilhørende prezi

Formand Peter Bendix Pedersens beretning handlede blandt andet om socialt ansvar. Under beretningen viste formanden en lille video, hvor fire vidt forskelllige københavnske friskoler interviewes om, hvordan de forholder sig til socialt ansvar og til beskyldningerne om, at fri- og privatskoler sparker elever ud, når de bliver for besværlige. De fire skoler har erfaringer, der taler denne myte stik imod.

Valg til styrelsen

Lørdag den 22. april var der generalforsamling, hvor otte kandidater stillede op til fem ledige pladser. Valget endte med, at følgende blev valgt til Dansk Friskoleforenings styrelse: Sidsel Bukh (lærere på Kolding Friskole), Matilde Lissau (skoleleder på Svaneke Friskole), Svend Arup (enkeltmedlem), Søren E. Hansen (skoleleder på Roskilde Lilleskole) og Line Mansour (forældre på HAY-skolen). 

Velommen til de nye styrelsesmedlemmer!

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!




Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12