Find samarbejdsskoler

Skoler fra lande i hele verden

Her kan man finde de bedste partnersøgningsplatforme gældende for indskoling, mellemtrin og udskoling - alle er gratis.

I forhold til det videre arbejde, som enten foregår via Skype, e-mail, Facebook eller som blog, så kan det klart anbefales, at man kigger på eTwinnings samarbejdsplatform: Twinspace. Det er en lukket platform, som udover at have en lukket chat-funktion, har en blog, som er god til at skabe rum for online diskussioner mellem eleverne. Fordelen ved en blog er, at den ikke er afhængig af, at eleverne har undervisning eller laver lektier samtidig. Twinspace har samarbejdsrum for eleverne og for lærerne, hvor der kan uploades artikler, videoer, lydfiler, billeder mm.

Norden - Norden i skolen - meget fin og med samarbejdsportal tilknyttet (kræver registrering)

Norden og Baltikum - Nordplus database (nem og direkte kontakt - søg under Nordplus Junior programmet)

Færøerne og Grønland - Nordplus database (meget lille database, men specifik)

Europa - eTwinning portalen (Nr.1 når det gælder Europa. Kræver registrering. Mange daglige brugere, samt en meget fin samarbejdsplatform er tilknyttet)

Verden - ePal portalen (forholdsvis stor portal. Kræver registrering. Knap så effektiv, men meget nem at bruge)

Verden - People to People (er man i god tid, er dette nemt og effektivt, da samarbejdspartneren bliver fundet til dig)

Hvordan finder man en skole i udlandet?

Start her på siden, men tøv ikke med at kontakte international konsulent i Dansk Friskoleforening, Jakob Clausager Jensen.
Han har masser af erfaring, og kan helt sikkert hjælpe dig videre!
KONTAKT DANSK FRISKOLEFORENINGS INTERNATIONALE KONSULENT
Ring til Friskolernes Hus