Ådalskolen, Fangel Friskole søger lærer

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en kompetent og engageret lærer pr. 1. marts 2019.

Vi søger en lærer med et stort friskolehjerte og ønsket om at være en aktiv del af en udviklingsorienteret skole med respekt for skolens rødder. Du skal kunne se dig selv i skolens visionstræ med fokus på læring, bevægelse og fællesskab sammen med kollegaer, elever og forældre.

Du kan undervise i et eller flere af følgende fag: Dansk, idræt, musik, tysk.
Vi er en fremtidsorienteret skole og forventer, at du kan anvende IT og medier og kan varetage klasselærerfunktion. Herudover skal du indgå i og bidrage til spændende fag- og emneuger i tæt samarbejde med dine kollegaer. Fortæl gerne om, hvad du i øvrigt er optaget af.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved besøg eller telefonisk henvendelse til skoleleder Lone Binzer, tlf. 3028 6181 eller viceskoleleder Bo Busk, tlf. 2720 8200.

Ansøgning med relevante bilag (i samlet pdf.fil) sendes senest d. 21. januar 2019 til Ådalskolen, Fangel Friskole, Lone Binzer, mail: lb(at)aada.dk. Mærk ansøgningen 'Lærerstilling'.
Ansættelse sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Der afholdes jobsamtaler 28.-30. januar 2019.

Ådalskolen er en Grundtvig-Koldsk Friskole med 233 elever. Skolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873 og har 27 fastansatte. Mere kan læses på www.aada.dk.

Kontaktinformation:

Ådalskolen, Fangel Friskole
Brogårdsvej 75, Fangel
5260  Odense S

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening