fjern søgeboks
Forskellighedernes fællesskab
kids playing

Årsvikariat på Sjørringvold Efterskole i skoleåret 2019-20

Er du vores nye kollega? Vi søger en engageret medarbejder til et årsvikariat som lærer med mulighed for fastansættelse. Du vil indgå i et velfungerende lærerkollegie med god humor og fællesskab. Vi er en efterskole med 22 ansatte, der siden 2002 har arbejdet for at øge ordblinde unges muligheder videre i livet. På Sjørringvold Efterskole støttes de unge i at tage deres afgangseksamener og vi arbejder i høj grad med både sociale og faglige udfordringer.

Du er uddannet lærer og har mod på at arbejde indenfor et specialiseret felt. Du har måske erfaring med ordblinde fra tidligere arbejde, men det er ikke et krav. Du har mod på at undervise i fag som matematik, samfundsfag, naturfag og idræt. Du har eventuelt tidligere arbejdet med inklusion, læsevejledning, digitale hjælpeværktøjer eller andet relevant. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige med undervisning, aftenvagt, morgensamlinger, valgfag, skitur etc.

Vi er en mindre efterskole med plads til 68 elever i 8. - 10. Klasse. Vores målgruppe af elever er normalbegavede ordblinde med faglige udfordringer. Der vil i arbejdet også indgå en del relationsarbejde, da vi er en efterskole og mange af eleverne på skolen har personlige nederlag med i rygsækken. Det er derfor afgørende, at du har lyst til at være sammen med teenagere og at kæmpe for dem i de små skridt på vejen mod større selvværd og ungdomsuddannelse.

Matcher du ikke det faglige felt, opfordrer vi alligevel til, at du søger stillingen, da en efterskolelærer også i høj grad er givet af det personlige engagement. Har du spørgsmål eller har lyst til at besøge skolen, er du velkommen til at kontakte os/mig på tlf. 96191119 eller pa(at)thyordblind.dk. Du kan se og læse mere om skolen på www.thy-ordblind.dk


Ansøgningsfrist: d. 1. Maj 2019 - send ansøgning til pa(at)thy-ordblind.dk

Ansættelse sker i henhold til "Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation".

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen
Forstander Paw Hansen
Sjørringvold efterskole


Kontaktinformation:

Sjørringvold Efterskole
Vorupørvej 60, Sjørring
7700 Thisted
info

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!


Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12