BLIV EN DEL AF HJEMLY FRISKOLE

Vi søger en lærer pr. 1. august 2019 til følgende fag på mellemtrinnet:

• dansk
  • tysk
  • fortælling
  • madkundskab
  • klasselærer på mellemtrinnet

Du har faglige ambitioner og pædagogiske og didaktiske kompetencer. Herudover forventer vi, at:

• du vil engagere dig i en spændende, travl og uforudsigelig hverdag
  • du er tydelig, nærværende, tolerant og empatisk
  • din tilgang til alle børn, forældre og kolleger er positiv og anerkendende
  • du vil arbejde målrettet og udviklingsorienteret

Hjemly Friskoles kerneopgave er at skabe et trygt læringsmiljø som ramme for elevens sociale og faglige dannelse ved hjælp af et stærkt, varmt og forpligtende fællesskab, hvor eleven føler sig set og mødt med ro, nærvær og anerkendelse.
I en hverdag båret af glæde og kreativitet, har vi fokus på elevens udvikling i et læringsmiljø, hvor vi særligt gennem faglighed, musik og idræt medvirker til at udvikle eleven til at være robust, rummelig, engageret og livsduelig.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og L.C.
Yderligere oplysninger kan indhentes hos skoleleder Anne Tingager, 6264 1024, eller skriv til hjemly(at)hjemly.dk Ansøgningsfrist: Din ansøgning skal du sende som PDF fil til hjemlyjob(at)hjemly.dk senest mandag den 27. maj. Ansættelsessamtaler finder sted løbende.

Hjemly Friskole er:

• En del af Hjemly Fri- & Idrætsefterskole, oprettet i 1889
  • En skole, som bygger på Grundtvig og Kolds menneskesyn og skoletanker, hvor livsglæde, ligeværd, ansvar og fællesskab er omdrejningspunktet
  • En dynamisk skole, hvor du er med til at sætte præg på indhold og udvikling
  • En skole med 195 børn og 15 lærere, samt SFO og Skov- og Idrætsbørnehave

Læs mere på www.hjemlyfriskole.dk