Bordings Friskole i København søger en lærer med en naturfaglig profil

Til kommende skoleår søger vi en lærer til fastansættelse på fuld tid til at undervise i matematik, fysik/kemi, biologi og geografi i udskolingen

Vi søger en naturfaglig lærer, der har lyst til friskolelivet og som brænder for lave god undervisning og trygge rammer hos de ældste elever. Du skal have lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde i teams og have blik for elevernes samlede udvikling såvel fagligt som personligt.
Vi leder efter en kollega, der brænder for naturfagene, men som også vil engagere sig i hele friskolens virke og ambition om af lave "højskole for børn", hvor dannelse og faglighed går hånd i hånd.
Først og fremmest skal du kunne undervise i ovennævnte fag, men er du god til idræt eller musik, vil det også være kærkomment.

Vi tilbyder:

• en alsidig og anerkendende pædagogik, hvor læring, trivsel og dannelse spiller sammen
  • en skolekultur, hvor tillid, samarbejde og fællesskab er kerneværdier
  • et godt kollegialt miljø og et skolesamfund med en engageret forældrekreds
  • en spændende hverdag med holdninger, humør og højt til loftet

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Torsten Bo Kristensen eller konstitueret viceskoleleder Morten Christensen på 35386908 - samt skolens hjemmeside: www.bordings.dk

Ansøgning med beviser og udtalelser sendes senest torsdag d. 23. maj til ansogning(at)bordings.dk

Bordings Friskole er en velfungerende og forældredrevet friskole på Østerbro midt i København. Vi er ca. 420 elever fordelt på to spor fra 0.-9. kl., 21 elever i hver klasse og afgangsprøve efter 9. klasse. Vi er også 34 lærere, 12 øvrige medarbejdere og en forældrekreds, der vil et engageret samarbejde. Skolens grundlag er Grundtvig og Kolds tanker om børns skoleliv. Vi lægger vægt på, at børn, forældre og lærere mødes i et forpligtende fællesskab om undervisning, klasse og skole. Vi har modpå at være både en almen børneskole og en moderne holdningsskole.
Vi vil en skole for livet - hvor vi stimulerer børns lyst til at opleve, lære og udvikle sig som hele mennesker; med fornuft, fantasi, faglig viden, følelse og mod pålivet; med rum til forskellighed, sans for fællesskabets nødvendighed og med ansvar for hinanden som kommende medborgere. Vi har stærke traditioner for fortælling, morgensang og at mødes i samtale. Vi er en skole med mange måder at lære på og med plads til forskellighed.

Kontaktinformation:

Bordings Friskole