Bordings Friskole i København søger ny viceskoleleder

Genopslag

Vi søger en viceskoleleder, der holder af friskolelivet. Vil indgå i skolens daglige ledelse og medvirke i skolens liv og dagligdag. Og da vi tror, der er endnu flere kvalificerede ansøgere end vi hørte fra i første omgang, genopslår vi nu stillingen.

Bordings Friskole er en velfungerende og forældredrevet friskole midt i København. Vi er ca. 410 elever fordelt på to spor fra 0.-9. kl., 21 elever i hver klasse og afgangsprøve efter 9. klasse. Vi er også 34 lærere, 12 øvrige medarbejdere og en forældrekreds, der vil et engageret samarbejde. Skolens grundlag er Grundtvig og Kolds tanker om børns skoleliv. Vi lægger vægt på, at børn, forældre og lærere mødes i et forpligtende fællesskab om undervisning, klasse og skole. Vi har mod på at være både en almen børneskole og en moderne holdningsskole.

Stillingen
Bestyrelsen på Bordings Friskole har det overordnede ansvar for driften af skolen. I hverdagen er det pædagogiske og administrative ansvar delegeret til skolelederen og vicelederen. Vi søger en viceskoleleder, der vil indgå i dette samarbejde med skoleleder og bestyrelse.

•  Du vil være med til at skabe trygge rammer i skolens hverdag
  •  Du er fortrolig med friskoletraditionen og brænder for dens videre udvikling
  •  Du har flair for og erfaring med skemalægning og administration
  •  Du har erfaring med pædagogisk ledelse og ideer til skolens didaktiske udvikling
  •  Du har sans for dialog og en anerkendende tilgang til børn, forældre og medarbejdere
  •  Du er rummelig over for forskellighed og lægger vægt på fællesskab
  •  Du vil indgå i morgensang, kulturtime og skolens øvrige traditioner
  •  Du vil stå inde for skolens værdier og formidle det Grundtvig-koldske skolesyn både indadtil og udadtil

For en nærmere opgavebeskrivelse se vores hjemmeside under "Skolesamfund" -"ledige stillinger"

For yderligere om skolen, dens formål, historie og virke se www.bordings.dk.
Stillingen tiltrædes 1. august 2019. Yderligere oplysning hos skoleleder Torsten Bo Kristensen (tb(at)bordings.dk/35386908) eller bestyrelsesformand Dea Nyrop (deanyrop(at)gmail.com/40551055) hvor evt. besøg på skolen også kan aftales.
Ansøgning senest 3. maj 2019 kl 12. Send til ansogning(at)bordings.dk.
Alle ansøgninger behandles med diskretion. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Stillingen aflønnes i intervallet kr. 424.086 - 492.137.

Kontaktinformation:

Bordings Friskole