Druestrup Friskole søger ny skoleleder

Da vores nuværende skoleleder, efter mere end 10 år, har valgt at gå på pension, søger vi en ny leder. Vi er en Grundtvig-koldsk friskole som blev grundlagt i 1886. Skolen er velfungerende, traditionsrig, har dygtige medarbejdere og en god økonomi.

Vi søger en leder med den rette blanding af handlekraft, nytænkning samt respekt for skolens traditioner. En leder, der sammen med medarbejderne, vil videreudvikle det pædagogiske, sociale og faglige friskolemiljø.
På Druestrup Friskole bestræber vi os på at møde hinanden med en anerkendende tilgang. Fundamentet for vores skole er et forpligtende fællesskab, glæde og tryghed for den enkelte. Skolen vægter - foruden det boglige - de kreative og musiske fag højt. Morgensang og fortælling er kendetegnende for skolen.

Du skal:

• Have mod til at holde fast i friskoletanken med afsæt i det Grundtvig koldske værdisæt.
  • Være struktureret og have økonomisk- og administrativ indsigt.
  • Vægte samarbejdet på tværs af skole og SFO højt, således der forsat er et tæt parløb mellem medarbejdere og faglighed til gavn for elever og ansatte.
  • Være autentisk og kunne skabe ligeværdige relationer.
  • I samarbejde med medarbejderne og bestyrelsen sikre, at vi når de mål, vi sætter.

Se mere om vores skole og værdigrundlaget på: www.druestrupfriskole.dk

På Druestrup Friskole er vi stolte af:

• Fællesskabet og højt fagligt niveau i trygge rammer.
  • Vores traditioner og arrangementer.
  • Forældrenes initiativ og opbakning.
  • En tryg elevgruppe med gå-på-mod, selvværd og lysten til at lære.
  • At vi har en stærk miljøprofil og har haft det grønne flag i adskillige år.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Løn forhandles i intervallet 433.948 - 520.315 kr. (oktober 2018).
Tiltrædelse d. 1. august 2019.
Første samtalerunde forventes afviklet i april.

Ansøgningen sendes til bestyrelsesformand Jesper Thomsen, dalbovej21(at)gmail.com, senest d. 31. marts 2019.

Yderlige information kan fås hos bestyrelsesformand Jesper Thomsen tlf. 2140 7149 eller næstformand Mikkel Nilars tlf. 4188 6636, mail(at)nilars.dk.

Man er også velkommen til at kontakte nuværende skoleleder Niels Jørgen Hansen på tlf. 2231 8471.

Druestrup Friskole er en Grundtvig-koldsk friskole fra 1886 beliggende i naturskønne omgivelser mellem Haslev og Karise. Der går pt. 196 elever på skolen, fordelt på 0. - 9. klasse. Der er 22 ansatte.

Kontaktinformation:

Druestrup Friskole