Faarevejle Efterskole søger lærer til dansk, engelsk og eSport

(Ændret opslag)

Faarevejle Efterskole har i over hundrede år vokset sig stor og stærk i Lammefjordens sandede jord. Det er bl.a. lykkedes, fordi skolerne gennem årene har evnet at forny sig i takt med samfundets udvikling. Vel at mærke forny sig i overensstemmelse med det oprindelige Grundtvig/Koldske grundlag.

Vi er en Grundvig/Koldsk skole for nutiden. Vi giver, i de frie skolers tradition, vores elever personlige, sociale, digitale og faglige forudsætninger for at træffe deres egne valg i det samfundsfællesskab, de skal leve i.Vi har, som fælles ambition og bestræbelse, til stadighed at undersøge og blive klogere på, hvad nutidens skole for livet indeholder og kræver. Den nysgerrige undersøgelse er en del af vores vision, pædagogik og profil.Kan du genkende dine egne værdier i dette og er du interesseret i at indgå i et medarbejderteam der brænder for efterskole, ungdom, humor og solid faglighed, så er du måske vores nye kollega.

Vi forventer

• at du er uddannet lærer og kan undervise i både dansk og engelsk - gerne suppleret med eSport el.andet
  • at du er pligtopfyldende, engageret og aktiv
  • at du er indstillet på en uforudsigelig hverdag med mange akutte pædagogiske opgaver
  • at du er fagligt og pædagogisk velovervejet
  • at du vil engagere dig som en synlig voksen i skolens aktiviteter og undervisning, og i elevernes frie rum
  • at du har en synlig lyst til at arbejde med unge mennesker.

Vi tilbyder

• en udfordrende og spændende hverdag i et pulserende miljø - i en landsby midt på Lammefjorden
  • en rigtig god arbejdsplads hvor kollegial opbakning, faglig sparring og åbenhed er grundpiller.

Yderligere oplysninger fås hos forstander Frank Ørndrup Elzer tlf. 2097 2795
Ansøgningsfrist 21. juni 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 26
Ansøgning til frank(at)ffeonline.dk.
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Se mere på skolens hjemmeside www.faarevejlefriogefterskole.dk

Kontaktinformation:

Faarevejle Efterskole