Forstander Ryslinge Høj- og Efterskole

I forventning om at skolens nuværende forstander bliver valgt som ny formand for efterskoleforeningen den 2. marts 2019, søger vi hermed hans afløser.

Ryslinge Høj- og Efterskole er en af regionens bærende kulturinstitutioner og har igennem mere end 150 år drevet skole og folkeoplysning med afsæt i Grundtvig og Kolds skoletanker. Det gør vi (vores 45 medarbejdere) stadig -både med højskole (40 elever), med efterskole (150 elever), med udlejning og med andre aktiviteter i et nært samarbejde med andre.

Skolens kommende forstander har baggrund i efterskole og/eller højskole og/eller de øvrige frie skoler og mestrer dialogbaseret ledelse i både pædagogisk og strategisk perspektiv. Han/hun har indsigt i økonomistyring. Forstanderen tegner skolen udadtil, ligesom han/hun er drevet af en stor lyst til at understøtte videreudviklingen af skolen sammen med den øvrige ledelse og medarbejderstaben.

Skolens kommende forstander forventes at være parat til at bo i lokalområdet og involvere sig med det omkringliggende samfund. Vi forventer derfor, at du som forstander:

• Bevarer og udbygger skolens kultur og traditioner.
  • Har det overordnede ansvar for Høj- og Efterskolens pædagogiske og økonomiske grundlag og retning. Han/hun er parat til at træde ind i skolernes forskellige ledelses- og driftsrum.

Vi behandler løbende ansøgninger frem til 2. marts, og stillingen forventes besat med tiltrædelse senest 1. maj. Ansøgning sendes elektronisk til forstander(at)ryslinge-efterskole.dk

Du kan læse meget mere om stillingen og skolen på www.ryslinge.nu

For yderligere informationer kontakt:
Bestyrelsens næstformand Søren Hvarregaard (mob 21421577)
Forstander Torben Vind Rasmussen (mob 20281006)
Forretningsfører Erik Kjærsgaard (mob 30261298)

Kontaktinformation:

Ryslinge Høj- og Efterskole
Højskolen 1
5856 Ryslinge

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening