Friskolen Hald Ege søger tysklærer pr. 1. august

Så er det nu, hvis du vil have mulighed for at være en del af friskoleteamet på Hald Ege, holder af at være sammen med børn, elsker dit fag og har lyst til at indgå i et tæt, sprudlende og energisk samarbejde om netop det at lave friskole.

Vi søger først og fremmest en tysklærer, men andre fag har også interesse, f.eks. engelsk, matematik, kulturfag, praktisk/musiske fag og lad os høre, hvad du i øvrigt brænder for. Der er tale om en fast stilling på fuld tid.

Du skal have hjertet på rette sted. Vi lægger meget vægt på, at du har:

• Glæde ved at arbejde og være sammen med børn og unge.
  • Tænkt dig om og vil noget med arbejdet på en friskole.
  • Tro på, at du med faglighed, engagement og højt humør kan bidrage til den kommende udvikling af friskolen.

Friskolen er en del af et unikt og levende skolemiljø, der udover friskolen også består af Hald Ege Efterskole og Højskolen Hald Ege - altså alle 3 frie skoleformer.

Læs mere på www.friskolenhaldege.dk.

Ansættelsesforhold i henhold til fællesoverenskomst med Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Mette Junker på tlf. nr. 23 492322.

Ansøgningsfrist er fredag den 3. maj 2019 kl. 12.00. Ansøgning, referencer og andre bilag sendes i en samlet PDF-fil til mnjunker(at)gmail.com. Samtalerne forventes afholdt den 8. og 9. maj.

Kontaktinformation:

Friskolen Hald Ege