Friskolen på Røsnæs søger lærer pr. 1. august 2019

Vil du være med til at sætte dit aftryk på en nystartet friskole med fokus på udeskole, høj faglighed og trivsel for alle?
- så er vi måske den friskole du søger.

Friskolen på Røsnæs startede i sommeren 2018. Der går 131 elever fra 0.-7. klasse. Skolen vil i de kommende to skoleår vokse til også at have 8. og 9. klasse.

Vi har et meget engageret og veluddannet personale, som i deres virke er medvirkende til den positive omtale, skolen har fået samt til den store elevtilgang. Alle klasser har en ugentlig dag med udeundervisning, hvor teori omsættes til praksis.

Vi har en velfungerende skolebestyrelse som i de sidste par år, har ligget vandret for at friskolen nu er en realitet og veldrevet.
Ligeledes har vi en støtteforening, der med aktiviteter understøtter fællesskabet på skolen.

Kvalifikationer
Du er en erfaren lærer, som kan undervise i dansk og tysk i overbygningen, og har erfaring med afvikling af afgangsprøver.
Du kan godt lide, og er nysgerrig på, at integrere udeundervisning hvor teori og praksis kobles sammen i dine fag.

Din profil:

• Faglig dygtig og med et engagement som smitter af på dine omgivelser.
  • Anerkender og motiverer eleverne til at yde deres bedste.
  • Tydelig i din kommunikation med elever, forældre og kollegaer.
  • Positiv af natur og skaber en god, uformel stemning omkring dig.

Vi tilbyder:

• En friskole med et kompetent og engageret personale, som samarbejder og bruger hinanden som sparringspartnere.
  • En friskole med et tæt skole/hjem samarbejde.
  • Et job hvor du kan være med til at sætte dit personlige præg på skolen.
  • Et miljø hvor der ikke er langt fra idé til handling.
  • Et lærerværelse med et uformelt miljø og en masse gode grin.
  • En placering på det naturskønne Røsnæs.

Vil du høre mere om stillingerne, kan du kontakte skoleleder Jakob Søborg på 40569791. Det forventes, at du besøger skolen inden du søger jobbet.

Du kan læse mere om skolen og vores værdier på www.friskolenpaaroesnaes.dk

Send din ansøgning og relevante bilag på kontor(at)friskolenpaaroesnaes.dk

Ansøgningsfrist: 9. maj 2019.

Ansættelse sker i henhold til "fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og lærernes centralorganisation".

Kontaktinformation:

Friskolen på Røsnæs