HØJBO FRISKOLE SØGER lærer pr. 01.08.19

Vi er en friskole med 200 elever, fordelt fra bh-klasse til 9. klasse, som er i en god udvikling. Vi ligger i naturskønne omgivelser i Vestsjælland imellem Holbæk og Kalundborg.

VI SØGER: En lærer, med solidt fagligt fundament i musik, dansk, værkstedsundervisning og gruppelærerfunktion for 2. klasse. Vi forventer, du har gode empatiske evner.

VI TILBYDER: En skole med en stabil historisk baggrund, igennem 43 år. Et udviklende undervisningsmiljø, med tæt teamsamarbejde, hvor der er mulighed for selv at planlægge dele af arbejdstiden.

En skole med høj faglighed, og hvor musik er et gennemgående fag fra bh-klasse til 9. klasse, og med en musikskole tilknyttet.

En fremtidsorienteret skole med 16 lærere, 5 SFO personale, 1 skolepedel og et godt ledelsesteam.

Ansættelserne sker iht. Overenskomst mellem LC og finansministeriet.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Jeanne Schou Andersen.
Ansøgningsfrist d. 24.04.19 kl. 12.
Samtalerne vil finde sted i uge 19. Ansøgning og bilag fremsendes til skoleleder(at)hoejbo-friskole.dk
Tlf. 59 29 14 38 - WWW.HOEJBO-FRISKOLE.DK

Kontaktinformation: