Kolding Friskole søger lærer

Vi søger pr. 1. august 2019 nye kolleger og ildsjæle, som vil være med i fællesskabet omkring de opgaver, mulig- heder og glæder, der ligger heri. Da vii søger flere lærere er ansættelsesgraderne endnu ikke fastlagt og kan i vid udstrækning tilpasses. Vi har brug for lærere der kan varetage de fagfaglige opgaver omkring bl.a. dansk på mellemtrin og senere udskoling, engelsk på alle trin og musik på alle trin. Opgaven kan også inkludere rollen som klasselærer, hvor du får en central betydning for elevernes skolehverdag og samarbejdet mellem skole og hjem.

Som lærer på Kolding friskole er det vigtigt at du:

• Kan begejstre og motivere
  • Er stærk i relationsdannelse til elever, forældre og kollegaer
  • Kan se dig selv ind i skolens værdigrundlag
  • Er en tydelig voksen, som er stærk i klasseledelse
  • Er nysgerrig på dig selv og andre
  • Er fagligt dygtig og brænder for undervisning

Vi tilbyder:

• Engagerede medarbejdere, elever og forældre
  • Kort afstand fra ide til handling
  • Et forpligtende fællesskab med plads til den enkelte i trygge rammer
  • En skole hvor de praktisk-musiske fag, projektarbejdsformen og fortællingen er i fokus
  • En sund og levende skole med både traditioner og visioner
  • Max. 20 børn i hver klasse og fokus på det gode børneliv

Læs mere om Kolding Friskole på: www.koldingfriskole.dk

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du efter at have læst ovenstående har lyst til at sætte spor sammen med os. Flere oplysninger og aftale om besøg ved henvendelse til Konst. skoleleder Jane Lagoni på 75535822/61854634.

Din ansøgning med bilag sendes til Kolding Friskole, Bramdrupskovvej 25, 6000 Kolding
eller til: kontor(at)koldingfriskole.dk senest torsdag d.25. marts 2019 kl. 12.00.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Kontaktinformation:

Kolding Friskole