Kolding Friskole søger SFO-leder

Kolding Friskole ligger naturskønt i Bramdrup skov med fantastiske rammer for samværet mellem børn og voksne. Dagligt går 200 børn i skole her og omkring halvdelen af dem afslutter deres skoledag i vores SFO, som vi også kalder Skovkanten.

Vi søger en SFO-leder der er uddannet pædagog, - gerne med ledelseserfaring, som med sans for balancen mellem tradition og fornyelse vil være med til at skabe de bedste rammer omkring det gode børneliv og samtidig tænke Skovkanten, som en naturlig og integreret del af Kolding Friskole. Stillingen er på 35 timer ugentligt.

Som SFO-leder er det vigtigt at du:

• Kan begejstre og motivere og implementere, med afsæt i en anerkendende tilgang
  • Er stærk i relationsdannelse til børn, forældre og kolleger.
  • Kan se dig selv som en del af Kolding Friskole og vores værdigrundlag
  • Er tydelig og velfunderet personligt og fagligt, ansvarsbevidst og har modet til at gå forrest
  • Er nysgerrig på dig selv og andre
  • Har sans for at kommunikere mundtligt og skriftligt med både kollegaer, forældre og børn
  • Har blik for både fællesskab og den enkelte

Vi kan tilbyde

• En herlig og aktiv børneflok med tillid til hinanden og de voksne omkring dem.
  • En fritidsordning hvor vi vægter at værne om børnenes fri tid
  • Engagerede børn, forældre og kolleger
  • Nærvær, fællesskab og tryghed som fundament
  • En enestående beliggenhed i skovkanten
  • Samarbejde og sparring i ledelsesteamet er højt prioriteret
  • Mulighed for at være med til at forme en igangværende proces med fokus på trivsel og den pædagogiske praksis.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående hører vi meget gerne fra dig. Vi skal have din ansøgning senest den 25.marts 2019 og du skal sende den til: kontoret(at)koldingfriskole.dk. Samtaler finder sted snarest derefter.

Yderligere oplysninger kan findes på skolens hjemmeside.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med BUPL.
Vi står gerne til rådighed med evt. rundvisning og/eller uddybning af spørgsmål. Ring på 75535822/61854634 og tal med konst.skoleleder Jane Lagoni.

Kontaktinformation:

Kolding Friskole