fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Lærer, Ådalskolen i Bellinge, Odense

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en kompetent og engageret Naturfagslærer til 7. – 9. kl.


Vi søger en lærer med et stort friskolehjerte og ønsket om at være en aktiv del af en udviklingsorienteret skole med respekt for skolens rødder. Du skal kunne se dig selv i skolens visionstræ med fokus på læring, bevægelse og fællesskab sammen med kollegaer, elever og forældre.

Du kan undervise i Matematik, Fysik/Kemi, Biologi/Geografi og måske har du leget med EdTech og er frisk på at eksperimentere med eleverne med Mikrobits, Scratch, SpikePrime eller lign.
Vi er en fremtidsorienteret skole og forventer at du kan anvende IT og medier og kan varetage klasselærerfunktion. Herudover skal du indgå i og bidrage til spændende fag- og emneuger i tæt samarbejde med dine kollegaer. Fortæl gerne om hvad du i øvrigt er optaget af.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere informationer om stillingen kan indhentes ved besøg eller henvendelse pr. mail til skoleleder Lone Binzer, lb(at)aada.dk eller viceskoleleder Bo Busk, bb(at)aada.dk.

Ansøgninger evalueres løbende og stillingsopslaget tages ned når vi har fundet den rette. Ansøgning med relevante bilag (i samlet pdf.fil) sendes til Ådalskolen, Fangel Friskole, Lone Binzer, mail: lb(at)aada.dk. Mærk ansøgningen 'Lærerstilling'.
Ansættelse sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Samtaler afholdes løbende.

Ådalskolen er en Grundtvig-Koldsk Friskole med 233 elever. Skolen er en selvejende institution, grundlagt i 1873 og har 27 fastansatte.Vision og værdigrundlag

 

 

Kontaktinformation:

Ådalskolen, Fangel Friskole
Brogårdsvej 75, Fangel
5260  Odense S

Tilføjet:
info

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12