Himmerlandscentrets Idrætsefterskole søger forstander snarest muligt og senest pr. 1. november 2019

Da vores nuværende forstander, der har været ansat på HCI i 22 år, har fået nyt job, søger vi ny forstander pr. 1. november 2019.

Vi er en idrætsefterskole, der først og fremmest er efterskole og med en idrætsprofil, der sigter bredt. Vi tilbyder undervisning på højt fagligt niveau, indenfor både boglige og idrætslige fag.

Vores værdigrundlag bygger på ligeværdighed, rummelighed, retten til forskellighed og samtalen som det væsentligste middel til at opnå en fælles forståelse. Vi tror på situationsbestemt konsekvens og frihed under ansvar.

Vi søger en forstander som:

• kan stå inde for skolens værdigrundlag, og har sans for og lyst til at videreføre, forny og udvikle en i forvejen harmonisk efterskole og være med til at formidle skolens fortælling og kultur.
  • er handlekraftig, tydelig og kan optræde udadvendt og omsætte skolens værdigrundlag til praksis.
  • besidder pædagogiske, økonomiske, administrative og strategiske kompetencer.
  • kan lede i fællesskab med medarbejdere, der i høj grad er selvledende.
  • er synlig i fællesskabet med medarbejdere, elever, forældre, lokalsamfundet og samarbejdspartnere.
  • kan tage bestik af politiske retningsskift, så skolen er klar til at agere i forhold til den politiske virkelighed.
  • har lederuddannelse eller er villig til at påbegynde uddannelsen.

Vi tilbyder:

• en stilling som øverste leder for 25 engagerede medarbejdere.
  • en engageret bestyrelse.
  • nyopførte eller renoverede bygninger.
  • en velfungerende skole med gode traditioner.
  • et solidt og stærkt fællesskab med uhøjtidelig omgangstone og vægt på nærvær og sammenhold.

Himmerlandscentrets Idrætsefterskole starter året 19/20 med 138 elever i 9.-10. klasse.

Forstanderbolig står til rådighed på skolen, og ellers ser vi gerne, at du tager bopæl indenfor rimelig afstand.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.

Ønskes yderligere oplysninger om HCI og stillingen som forstander, kan dette ske ved henvendelse til bestyrelsesformand Carsten Randers på 21771055 eller næstformand Lene Juel Petersen på 40962767.
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at se skolen.

Ansøgning skal sendes til bestyrelsesformand Carsten Randers på formand(at)hci.dk  senest den 9. september 2019 kl.12.00.
Ansættelsessamtaler vil være den 16. og 17. september 2019 fra kl.17.00.

Kontaktinformation:

Himmerlandscentrets Idrætsefterskole