Matematiklærer til 7. - 9. klasse

Frederiksberg Privatskole (i Rødovre) søger en uddannet lærer til fast ansættelse – snarest muligt.

Frederiksberg Privatskole er en overbygningsskole med 220 glade og motiverede elever i 7.-9. klasse. Vi vægter høj faglighed og omsorg for den enkelte elev i et trygt miljø. Fælles for eleverne er, at de og deres forældre selv har valgt skolen og dens værdigrundlag, og derfor forventes at vise ansvar for deres valg.

Skolen har lange ventelister – og modtager både fagligt stærke og svagere elever, som alle med lige ret skal modtage en god undervisning.

Vi søger en lærer, der tror på, at trivsel og læring er to sider af samme sag.

Vi har et dygtigt og hjælpsomt lærerkollegium, der glæder sig til at tage imod en ny kollega – gerne med humoristisk sans.

Skolen lægger vægt på:

• at der drages omhu for elevernes faglige udvikling og trivsel
  • at der undervises stabilt og målrettet
  • at der mellem elever og lærere er en god omgangstone og gensidig respekt
  • at skolen og undervisningen løbende udvikles i samarbejde mellem lærere og ledelse
  • at der er gode resurser til undervisningsmidler og sociale aktiviteter – også blandt lærerne
  • Evt. lønudligning fra nuværende lærerjob

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Oplysninger om skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Pia Fribo på 3031 7036 eller viceinspektør Ole Nielsen på 4221 7448. Du kan også besøge skolens hjemmeside på www.frb-privatskole.dk .

Ansøgning med relevante bilag bedes sendt pr. mail til skoleleder Pia Fribo på pf@frb-privatskole.dk.

Ansøgningsfrist den 20. oktober 2019

Kontaktinformation: