fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Anholt skole søger matematik - og naturfagslærer

Vores naturfagslærer er blevet syg og vi tilbyder derfor en fuldtidsstilling til en uddannet lærer, der skal varetage undervisningen i naturfag og matematik.

Anholt skole er en af landets mindste skoler. I dette skoleår er der 14 elever fordelt på 3 klasser. Yngste klasse har 6 elever fra 0.-2. klasse. Mellem klasse har 5 elever i 3.4, og 5. klasse og Ældste klasse har 3 elever fra 7. klasse til 9. klasse.  
Anholt skole er integreret med Anholt børnehave, hvor der p.t. er 3 børn.

Skemaet omfatter Naturfag i Ældste klasse, Natur og Teknik med Mellem og Yngste klasse, samt matematik. Vi arbejder meget med Udeskole – så det er et plus, hvis du enten har kendskab til udeskoleundervisning eller har lyst til at arbejde med det. Som naturfagslærer har du rig mulighed for at inddrage naturen i din daglige undervisning, da vi har ørkenen som nabo, samt strande, plantager og marker i gåafstand fra skolen. I dag foregår en del af undervisningen i Natur og Teknik som Udeskoleundervisning året rundt.

Hvis du derudover har gode it-kundskaber og kan byde ind med andre fag og eller kompetencer, vil det være et plus. Du vil som lærer på Anholt skole blive en del af et velfungerende og dygtigt lille lærerteam med stor grad af selvbestemmelse. Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen til forhåbentlig mange års godt kollegaskab og samvær.

Anholt byder på et liv der er meget forskelligt alt efter årstiden. Om sommeren er der en kort og meget travl og livlig periode med sommergæster, der nyder øens hvide sandstrande og rene vand. Resten af året har vi ro til at fordybe os i det, der interesserer den enkelte – og der er mulighed for at være med i mange forskellige aktiviteter fra yoga og badminton til hestehold, et rigt foreningsliv samt kulturelle arrangementer.

Skolen er behjælpelig med at finde en lejebolig.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfristen er mandag den 28.oktober 2019.
Ansættelsessamtalerne foregår i weekenden den 15. – 17. november 2019.
Færge fra Grenå fredag den 17.11. kl. 13 og retur fra Anholt søndag den 19.11. kl. 12.00 med ankomst i Grenå kl. 15.00)

Tiltrædelse den 1. januar 2020.

Ansøgning med bilag sendes til: ga(at)norddjurs.dk

For yderligere oplysninger:
koleleder Gyrite Andersen 8959 2860 / 2122 1239

www.anholtskole.net
www.anholtliv.dk og facebooksiden: ”anholtliv”
www.anholtfergen.dk

 

Kontaktinformation:

Anholt Skole og Børnehave
Ørkenvej 1
8592 Anholt


Tilføjet:

2. oktober 2019


Ansøgningsfrist:

28. oktober 2019
 

info

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12