fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Skoleleder søges til Mellerup Friskole

Mellerup Naturbørnehus, Fri- og Efterskole v/Randers


Vi søger en engageret leder, der vil være med til at videreudvikle en friskole, hvor glæden og lysten til at lære og udforske livet og verden er i centrum. Stillingen ønskes besat 1. januar 2020.

Smukt beliggende i Mellerup med udsigt over Randers Fjord ligger Mellerup Friskole - solidt forankret i lokalsamfundet og med stor opbakning fra en aktiv forældrekreds. Som skoleleder bliver du en del af en organisation i rivende udvikling. Friskolen er i fuld gang med at etablere en overbygning op til og med 9. klasse, med tilvalgsfag indenfor bl.a. musik. 

Et stenkast fra friskolen ligger Mellerup Børnehus og Mellerup Efterskole. Tilsammen har vi omkring 250 børn – heraf 115 børn i friskolen - og 46 engagerede medarbejdere der udfolder sig på vores mange m2 både ude og inde. Den samlede organisation ledes af en fælles bestyrelse og et ledelsesteam bestående af en forstander, som også er daglig leder af efterskolen, en leder af børnehuset, som rummer vuggestue, børnehave og fritidsordning samt lederen af friskolen. 

Den fælles opgave i ledelsesteamet er at sikre en bæredygtig drift og fortsat udvikling af den samlede organisation med afsæt i egne afdelinger. Der er udstrakt decentral ledelse sådan at lederen af friskolen har det pædagogiske, personalemæssige og økonomisk-administrative ansvar for friskolen med reference til forstanderen. I praksis er der tale om tre enheder, der fungerer hver for sig og arbejder sammen, i den udstrækning det opleves meningsfyldt for vores børn og unge. Det har vi stor glæde af. 

Friskolen er i god drift og en stor del af de administrative opgaver er samlet i den fælles administration, der er placeret på efterskolen. Vores arbejdsliv er præget af den glæde og energi, der vokser ud af en hverdag med tilpas udfordrende opgaver og hjælpsomme kolleger. 

Vi forventer at du: 

  • kan identificere dig med skolens værdigrundlag og børne/menneskesyn 
  • har en læreruddannelse eller tilsvarende pædagogisk uddannelse 
  • har erfaring med ledelse – gerne fra de frie skoler 
  • kan arbejde målrettet og struktureret mod nye fælles mål 
  • kan se værdien i at involvere og sikre følgeskab hele vejen rundt 
  • er robust og har let ved at fastholde overblikket i en til tider kaotisk hverdag 
  • kommunikerer tydeligt, anerkendende og tillidsfuldt 

Vi foretrækker ansøgere, der vil engagere sig med stor energi i livet omkring Mellerup Friskole og - sammen med friskolens øvrige personale - være en del af et forpligtende fællesskab med børn og forældre. 

Mellerup Friskole er en grundtvig-koldsk skole, der lægger vægt på dannelsen af det hele menneske. Hverdagen er derfor præget af fortælling, morgensang, boglige fag med bl.a. emneundervisning og praktisk-musiske fag. 

Yderligere oplysninger For yderligere oplysninger kontaktes bestyrelsesformand Lars Søndergaard på tlf. 30855616, konstitueret friskoleleder Uffe Kirk på tlf.60575436 eller forstander Anne Dahl Iversen på tlf. 86441339 / 40147199. Vi ser gerne, at du ringer og aftaler et besøg, inden du sender din ansøgning. Der er mulighed for besøg i uge 40-41 og 43. 

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Lønnen fastsættes i intervallet 406.159 - 486.503 kr. pr. 1. januar 2019. 

Til stillingen kan der knyttes en smukt beliggende og god tjenestebolig. 

Vi modtager din ansøgning med CV på mail: kontor(at)mellerupefterskole.dk  frem til den 31. oktober 2019 kl. 12.00. Skriv ”friskoleleder” efterfulgt at dit navn i mailens emnefelt. 

Samtaler afholdes i uge 46 og 47. 

Læs mere om os på vores hjemmeside www.mellerupfriskole.dk

Kontaktinformation:

Mellerup Fri- og Efterskole
Amtsvejen 76, Mellerup
8930 Randers NØ


Tilføjet:

30. september 2019


Ansøgningsfrist:

31. oktober 2019 kl. 12.00
 

info

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12