Lærer til Hedegård Friskole, Give

Vi søger fra august 2020 en ny kollega, som bl.a. kan være dansk- og klasselærer i indskolingen.

Der er tale om en fast stilling med en BG på 0,85-1,0 efter aftale. Vi forestiller os, at du er læreruddannet, fagligt velfunderet og kommer med ansvar, pondus, energi og stabilitet.

Udover DANSK skal du kunne undervise i mindst to af følgende fag på mellemtrinnet og opad:
Musik – Engelsk – Tysk – Matematik - Geografi
+ evt. andre alm. skolefag, f.eks. idræt for de ældste klasser.
(bortset fra musik mangler vi pt. ikke lærere indenfor det kreative område)
IT og kendskab til Google vil være en fordel, dog ingen betingelse.

Vi tilbyder en attraktiv stilling på en 60 år gammel skole i en moderne udvikling, en spændende og dynamisk arbejdsplads, 145 tillidsfulde og dejlige elever, engagerede kolleger, bestyrelse og forældre, gode ansættelsesforhold, et stærkt værdigrundlag og en udfordrende dagligdag. Hos os sættes der fokus på trivsel og læring, fællesskab, samvær, udvikling af livsmod og -glæde samt tilværelsesrobusthed.

På Hedegård Friskole har alle fokus på opgavestyring med grundighed og højt engagement, så enhver opgave løses så godt som muligt. Vi har brug for en ny kollega, som aktivt, initiativrigt og med et personligt overskud vil være med til at videreudvikle denne spændende arbejdsplads, og som kan se nogle personlige perspektiver i at være med til dette.

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Vi forventer at have modtaget din ansøgning med relevante bilag (i pdf) senest d.  28. april 2020.
Samtaler forventes afviklet 5. maj fra kl. 17 (evt. over Skype afhængig af Corona situationen)

Har du spørgsmål til stillingen, og kan du ikke komme igennem på telefonen pga. den foreliggende situation, så send os en mail.

Kontakt evt. skoleleder Kaj Risager eller viceleder Karin Rasmussen for nærmere oplysninger, tlf.: 75 73 13 99 eller adm(at)hedegaard-friskole.dk

Hedegård Friskole er grundlagt i 1961. Skolen er en grundtvig-koldsk friskole med børn fra børnehaveklassen til og med 8. kl. På ”Fællesskabets Skole” er rummelighed, trivsel og forældresamarbejde vigtige mærkesager.

Kontaktinformation:

Hedegård Friskole