Sigerslevøster Privatskole søger en dygtig lærer i de naturvidenskabelige fag

Vi er en privat grundskole for børn, der ønsker at lære noget. Vores lærer- og pædagogkollegium og 310 glade børn søger en fuldtidslærer til en fast stilling. Stillingen omfatter naturfag i udskolingen, men der kunne også være mulighed for naturfag kombineret med andre fag.

En af vores dygtige lærere har søgt nye udfordringer og derfor søger vi en lærer, der kan undervise i naturvidenskab i udskolingen.

Vores engagerede medarbejdere og ledelse samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes faglige, sociale og personlige udvikling. Personalegruppen har et højt ambitionsniveau, et stort engagement og en god samarbejdsvilje både inden for og på tværs af faggrænser, hvilket skaber et sundt og godt arbejdsmiljø.
Vi er en skole, der vægter almendannelse højt, og vi sætter en ære i at behandle hinanden ordentligt.

Vi forventer:

• At du er læreruddannet og brænder for at undervise inden for det naturvidenskabelige felt
  • At du kan undervise i udskoling
  • At du kan differentiere din undervisning også på et højt, fagligt niveau
  • At du møder det enkelte barn, fagligt og socialt, hvor barnet er
  • At du er rummelig og fleksibel, smilende og humoristisk
  • At du er stabil og tager ansvar sammen med dine kolleger
  • At du er åben for nytænkning og udvikling samt er idérig og innovativ
  • At du holder af samarbejdet med en engageret forældregruppe

Vi ser frem til at høre fra dig og læse din ansøgning med vedlagt CV, som sendes til kontor(at)sigerslev.dk, att. skoleleder Kurt Nymann. Stillingen søges besat d. 1. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Du er velkommen til at ringe og aftale besøg på skolen og få en snak med souschef Pernille Andersen på telefon 2347 3402 eller skoleleder Kurt Nymann på telefon 2325 2181 eller på skolens telefon 4828 8887.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil den rette er fundet.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Se også skolens hjemmeside www.sigerslev.dk

Kontaktinformation:

Sigerslevøster Privatskole