Erfaren skoleleder til ung friskole i udvikling

Skole:
Område: Vestsjælland
Stilling: Skoleleder
Ansættelse: Forventet 1. august 2020
Kontaktpersoner: FormandKarin Anholm, tlf. 30758359 eller næstformand Lene Kristina Haue, tlf. 30751157
Ansøgningsfrist: 15. april 2020
Mailadresse til ansøgning og CV: mhr(at)frpr.dk
Hjemmeside: www.friskolenpaaroesnaes.dk/

Friskolen på Røsnæs
Friskolen blev etableret i 2018 i en tidligere folkeskoles faciliteter. Skolen rummer på nuværende tidspunkt 130 elever fra 0-8. klasse og efter sommerferien også en 9. klasse. Personalegruppen består af 13 lærere og pædagoger samt 2 i administrationen og 1 pedel.

Skolen har en aktiv bestyrelse, støtteforening samt mange frivillige i lokalsamfundet som er en del af det netværk som skolens personale og ledelse gør brug af i hverdagen.

Friskolen på Røsnæs er en udeskole med fokus på trivsel og høj faglighed. Formålet med at have en udeskole profil er, at vi ønsker at skabe en god sammenhæng mellem teori og praksis, hvor nysgerrighed og mod bliver en drivkraft for læring. Vi mener, at udeskole styrker fagligheden, koncentrations- og samarbejdsevnen samt forståelsen og respekten for naturen og miljøet. Med høj faglighed mener vi, at undervisningsdifferentiering, konkretisering af teoretisk læring, eksempelvis i udeskolen samt tidlig sprogundervisning er vigtige faktorer at bringe i spil. Trivslen på skolen skabes gennem et trygt og overskueligt miljø, hvor alle kender hinanden. Der er et godt undervisningsmiljø med mindre klasser og gode fællesskaber.

Vi søger en leder der sammen med os vil fortsætte udviklingen af vores friskole.

Stillingen
En vigtig del af dit lederjob er at kunne skabe engagement og medejerskab. Det er naturligt at involvere og motivere personalet samt være til rådighed som daglig sparringspartner.
Din planlægning, styring og opfølgning er i en god struktur, så personalet ved hvad der er vigtigst. Kvaliteten i undervisningen sikres i tæt samarbejde med personalet og udviklingen evalueres løbende.
Da skolen er ret ung og først er fuldt udbygget med 9. klasse til sommer, kræver jobbet, at du specifikt sikrer udvikling af udskolingen.
Strategisk arbejde med planer for markedsføring af skolen, vil også være en del af jobbet, i tæt samarbejde med personale og bestyrelse.
Skolen har en administrationsleder som det forventes, at du indgår i et tæt samarbejde med, hvilket kan bevirke, at du får mere tid til at skabe rammerne for den pædagogiske og faglige udvikling samt for medarbejderudviklingen.

Vi forventer at

• Du er positiv af natur, inspirerende, lyttende og skaber en god og uformel stemning omkring dig
  • Du er tydelig og dygtig til at kommunikere med både medarbejdere, elever og forældre
  • Du har integritet og en empatisk personlighed, der kan skabe tillid og gode relationer
  • Du kan arbejde med planlægning, styring og opfølgning og kan skabe overblik
  • Du kan gå foran, sætte retning og tage beslutninger og du besidder evnen til at skabe gode resultater gennem andre
  • Du har ambitioner om at udvikle skolen, personalet og elevernes faglige læring og trivsel
  • Du er en erfaren leder med økonomisk flair og en ledelsesstil som skaber den nødvendige struktur og tryghed i en omskiftelig hverdag
  • Det er desuden en fordel, men ikke et krav, at du har dine erfaringer fra privat-, fri- eller efterskolemiljøet

Har vi fanget din interesse, så tag gerne kontakt til os. Du er meget velkommen til en rundvisning i ansøgningsperioden. Søg mere information på vores hjemmeside www.friskolenpaaroesnaes.dk/ og facebookside Friskolen på Røsnæs.

Ansættelse sker i henhold til organisationsaftalen for ledere ved frie grundskoler mv.

Kontaktinformation:

Røsnæsvej 304