Midtsjællands Efterskole søger lærere

Brænder du for at være sammen med og undervise unge? Vil du være en del af et tæt og stærkt arbejdsfællesskab? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi skal først og fremmest have dækket fagene:billedkunst og engelsk

Derudover får vi brug for lærere, der kan undervise i et eller flere af fagene: musik, dans, matematik, tysk, idræt/sport og samtidig lytter vi gerne til, hvad du brænder for at undervise i.

Vi har niveaudelt undervisning i dansk, engelsk og matematik.

Vi lægger stor vægt på relationsarbejdet i samværet med eleverne. Vi forventer derfor, at ansøgere har lyst til at være sammen med unge, engagere sig i efterskolelivet og aktivt tage del i de mange forskellige opgaver, der er forbundet hermed. Det er f.eks. tilsyn, temauger og -dage samt lejrskoler.

Erfaring fra det frivillige børne- og ungdomsarbejde vil være en fordel.

På Midtsjællands Efterskole arbejder vi ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Vi ønsker at give unge styrke, mod og kræfter til at leve i hverdagen. Vi er tilknyttet KFUM og KFUK samt FDF.

Der kan i løbet af efteråret 2020 blive mulighed for tjenestebolig.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overens- komst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist: fredag den 13. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om skolen, ligesom der kan være mulighed for at besøge os.

Se vores hjemmeside for mere information om skolen: www.mse.dk

Henvendelse til forstander Christian Hougaard-Jakobsen 27 63 16 33 / cj(at)mse.dk

Kontaktinformation:

Midtsjællands Efterskole