Ny skoledirektør til Hjemly Fri- og Idrætsefterskole

Vil du stå i spidsen for et stærkt Hjemly-hold? Så er det måske dig, der skal afløse vores skoledirektør, som går på pension.

Hjemly Fri- og Idrætsefterskole er en selvejende institution, som ligger på Midtfyn. Vi er en idrætsefterskole med 227 elever, en friskole med ca. 200 elever samt en skovbørnehave med op til 55 børn. Vi er en af landets største kombinerede skoler.

Hjemly er en moderne skole med baggrund i Grundtvig-Koldske skoletanker. Fællesskabet og dannelsen er grundlaget for kerneopgaven - at eleven trives og udvikler sig på mange planer. Vi er fagligt dygtige med undervisning og samvær som bærende elementer samt legen, bevægelsen og sporten som samlende.

Skoledirektøren er skolens øverste leder, og du har bl.a. ansvaret for at videreudvikle de strategiske mål og for den overordnede økonomistyring og skoledrift. Du har øje for styrkerne, kompleksiteten og mulighederne som kombineret skole.
Du er daglig leder af efterskolen og har her en hverdag med lærere, elever og forældre. Du har fortælletimer, deltager på lejrskole, sparrer med lærere og deltager ved lærermøder samt forældrearrangementer m.m.

Vi forestiller os, at du

• er handlekraftig og har stor selvindsigt
  • har gode samarbejdsevner
  • møder mennesker med åbent sind og empati
  • har god situationsfornemmelse

Ledelsesmæssigt vægter vi, at du

• er en personaleleder, der kan motivere alle faggrupper på skolen
  • er visionær med respekt for skolens værdigrundlag
  • er tydelig i din ledelsesstil
  • er en dygtig kommunikator

Lyder overstående som noget for dig, så læs mere om den uddybende beskrivelse på www.hjemly.dk/stillingsopslag/

Er du vores nye skoledirektør så fortæl os, hvorfor vi ikke kan undvære lige præcis dig.

• Ansøgningsfrist er 25. marts 2019 kl. 12.00, og ansættelsessamtaler afholdes løbende og forventes afsluttet senest uge 15.
  • Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
  • Tiltrædelse 1. august eller efter aftale.
  • Yderligere oplysninger kan fås hos bestyrelsesformand Charlotte Schroll på 4296 3880.
  • Ansøgning med CV og relevante bilag sendes til skoledirektor(at)hjemly.dk.

Kontaktinformation:

Hjemly Fri- og Idrætsefterskole