Ny skoleleder - Midtdjurs Friskole og Børnehuset Solbærkrogen

Vil du være med til at skrive næste kapitel af Midtdjurs Friskoles og Børnehuset Solbærkrogens historie?

I hjertet af Djursland ligger Midtdjurs Friskole og Børnehuset Solbærkrogen i naturskønne omgivelser. Midtdjurs Friskole startede august 2010 efter den kommunale skole lukkede. Siden er Børnehuset Solbærkrogen blevet lagt sammen med Midtdjurs Friskole i august 2017.

Begge institutioner er i rivende udvikling med stigende elev/børnetal samt nystartet overbygning. Der er på nuværende tidspunkt tilsammen i de to enheder 138 børn og 24 fastansatte voksne.

Værdier

På Midtdjurs Friskole ser vi børn som hele mennesker. Vi ved at aktive, trygge og glade børn lærer mest.

Friskolens mål med værdigrundlaget er, at børnene hver eneste dag skal mærke, at skolens grundlæggende værdier er konkrete, levende, og har betydning for dem hver især. Dette gør vi bl.a. tydeligt ved daglig morgensamling, store/lille venner, værkstedsfag på tværs af køn og alder, lejrskole for alle hvert år samt udeskole.

Børnehuset Solbærkrogens værdigrundlag er at vise omsorg og skabe tryghed for børnene, stimulere deres udvikling og give dem medbestemmelse. Alt sammen på grundlag af et kvalitativt arbejde.

Vi søger en skoleleder til at varetage den overordnede ledelse af skole såvel som børnehus i samarbejde med skolens souschef, børnehusets daglige leder samt de øvrige ansatte.

Vi forventer os blandt andet du er:

• Uddannet som lærer og har ledelsesmæssige erfaringer. Gerne fra tidligere job på anden friskole og gerne med kendskab til samledelse af børnehus og skole
  • Er initiativrig og klar på at skrive skolens og børnehusets næste kapitel sammen med ansatte og bestyrelse
  • Har god indsigt i økonomistyring og personaleledelse
  • Er rummelig og lyttende og har en anerkendende tilgang til børn, forældre og medarbejdere
  • Er en tydelig samarbejdende og empatisk leder, der giver plads til medarbejdernes ideer og initiativer
  • Humoristisk og med et smil på læben
  • Klar på et alsidigt job, hvor der er mange udfordringer, der skal løses i løbet af dagen

Vi tilbyder:

En spændende og alsidig lederstilling på en skole, som har gennemgået en stor udvikling og er i gang med at modernisere. Senest ved renovering af naturfagslokale og facade. Du får sammen med medarbejdere og bestyrelse mulighed for at skrive skolens og børnehusets nye kapitler.

Du kommer til at samarbejde med en souschef og en meget dygtig og kompetent sekretær som begge har været i organisationen siden skolens start.

Ansættelsesvilkår:

Alle ansøgninger behandles fortroligt af ansættelsesudvalget. Ansættelse sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst og Organisationsaftale for ledere, lærere og børnehaveklasseledere indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere oplysninger:

Har ovenstående vagt din interesse og ønsker du yderligere informationer eller evt. besøg på skolen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Henning Just på tlf. 5146 9632.

Ansøgninger sendes senest d. 1. april 2019 kl. 12:00 til mdsf(at)midtdjursfriskole.dk

Kontaktinformation:

Midtdjurs Friskole