Økonomichef/forretningsfører til Hadsten Højskole

Vi søger en økonomichef/forretningsfører til ansættelse pr. 1. maj 2019. Du skal evne og have lyst til at indgå i en levende og omskiftelig hverdag i en værdibaseret organisation, hvor dannelse, fællesskab og faglighed er i centrum.

• Du skal have relevant faglig uddannelse, relevant erfaring og således være dygtig til bogføring, økonomi og administration.
  • Du skal evne og have lyst til at sætte dig ind i love og regler på området.
  • Du skal have et godt overblik, analytisk sans og evnen til at tage ansvar.
  • Du skal på en og samme tid være holdspiller og selvstændig med gode kommunikative evner.
  • Du skal evne at møde andre mennesker ligeværdigt og ligefremt.

Vi kan tilbyde et spændende og mangesidigt job på en arbejdsplads med et rigtig godt og ligeværdigt arbejdsmiljø. Med reference til forstander og bestyrelse vil du få ansvaret for den daglige ledelse af skolens administration - herunder:

• Styring og daglig drift af skolens økonomi (herunder den daglige bogføring, lønadministration og udarbejdelse af budget og årsrapport).
  • Samarbejde med revisor, pengeinstitut, forsikringsmægler og offentlige myndigheder m.fl.
  • Forefaldende administrative opgaver

Hadsten Højskole er en selvejende institution med 18 fastansatte medarbejdere. Skolens daglige ledelse varetages af forstanderen, der referer til skolens bestyrelse, som vælges på den årlige generalforsamling.

Hadsten Højskole er en almen grundtvigsk højskole i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse. Vi har et bredt fagudbud indenfor en række fagområder: Politik & Samfund, Idræt & Outdoor, Sundhed & Psykologi, Kunst & Kunsthåndværk, Musik & Sang, Kommunikation & Sprog og forberedelseskurser til journalistuddannelserne og politiuddannelsen. Faglig kvalificeret undervisning og et ligeværdigt og ligefremt samvær prioriteres højt på skolen.

Lønnen forhandles indenfor Finansministeriets Lønoversigt trin 40 - 48.

For yderligere information se skolens hjemmeside www.hadstenhojskole.dk eller kontakt forstander Jacob Kjærsgaard Mortensen på tlf. 8698 0199.

Ansøgningen sendes til: jk(at)hadstenhojskole.dk, så den er os i hænde senest onsdag den 30. januar 2019. Første runde samtaler vil finde sted i uge 8. Evt. anden runde vil finde sted i uge 10.

Kontaktinformation:

Hadsten Højskole
Østergade 49
8370 Hadsten

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening