Østerbro Lilleskole søger dygtig administrativ mellemleder

Østerbro Lilleskole søger en ansvarlig og samarbejdende administrativ mellemleder 37t/ uge pr. 1. april 2019 (eller snarest herefter) til at varetage ansvaret for skolens økonomi og drift, vedligehold og udvikling af bygninger og rammer, samt at drive nye større projekter frem på skolen.
Det er er en fordel, hvis du har erfaring fra den frie skoleverden, idet den administrative drift adskiller sig væsentligt fra det kommunale.

Østerbro Lilleskole er en lilleskole i vækst med pt. 200 elever fordelt på 0. - 9. kl. hvoraf ca. 160 deltager i vores SFO og klub om eftermiddagen. Vi er ca. 25 engagerede medarbejdere på skolen.
Østerbro Lilleskole har eksisteret siden 1970, og er en fri grundskole, som i høj grad vægter en kombination af faglige og sociale projekter og oplevelser, samt mange praktiske og kreative/musiske aktiviteter.

Du vil indgå i og referere til skolens ledelsesteam med skoleleder, pædagogisk leder og SFO/ klubleder - samt fungere i tæt samarbejde med skolens sekretær og pedel.

Vi forventer, at du i dit samarbejde med personale, forældre og børn har en anerkendende, kommunikerende og servicerende tilgang, at du vægter ordentlighed og systematik, kan afslutte selvstændigt, og bevare roen i en til tider hektisk men spændende hverdag med mange mennesker.

Økonomi og administration
Som administrativ mellemleder forventes det, at du er i stand til at skabe overblik, prioritere og formidle.

På det økonomiske område forventes det, at du kan arbejde konkret med og styre skolens bogholderi (herunder løn, elevadministration, indberetninger, bogføring m.m.), lave budgetopfølgning samt forberede afslutning af regnskab til revisor i tæt samarbejde med skolens sekretær. Du skal forvente at kunne servicere skolens bestyrelse samt eksterne samarbejdspartnere.

Du skal have flair for at arbejde ind i de mange forskellige administrative systemer og programmer, der følger med i forhold til at drive skole, samt have lyst til at have ansvaret for skolens tekniske IT.

Det vil være godt, hvis du er morgenmenneske, idet du kommer til at hjælpe til med at åbne skolen, samt hjælpe med vikardækning.

Bygninger og rammer
Skolen står lige foran at starte et stort byggeri der er godkendt og finansieret. Du skal i den forbindelse forvente at servicere skolens ledelsesteam og bestyrelse ift. kontakt til Københavns Kommune, forsyninger m.m. i forbindelse med opførelse og efterbehandling - herunder af blandt andet udearealer.
Du kommer til at have ansvaret for drift og vedligehold af skolens fysiske rammer i tæt samarbejde med skolens pædagogiske leder og skolens pedel. Herunder kontakt til eksterne samarbejdspartnere f.eks. rengøring, alarm m.m.

Nye projekter
Det forventes at du har lyst til og kan medvirke til at drive nye større projekter frem til gavn for hele skolen f. eks. videreudvikling af skolens udearealer/ legeplads, gøre taget på den nye bygning brugbar som rekreativt område, understøtte etableringen af skolens nye sciencelokale m.m.

Østerbro Lilleskole tilbyder:

• Et godt arbejdsmiljø med gode og erfarne kollegaer med mange forskellige kompetencer og erfaringer.
  • Dejlige børn og engagerede forældre.
  • En skole, SFO og klub som fortsat udvikler den pædagogiske praksis og sætter nye mål.
  • Et godt ledelsesteam med ambitioner, visioner og stor erfaring.
  • Et godt administrativt fælleskab med gensidig opbakning og humor.
  • Et godt tæt samarbejde mellem pædagoger, lærere og ledelse.
  • Et tæt samarbejde med forældrene, så børnene oplever sammenhæng og tryghed i gennem hele dagen.
  • En skole med gode traditioner, arrangementer og fester.
  • Et stærkt netværk med andre lilleskoler.

Ansættelsen sker ifølge overenskomsten imellem HK privat og Lilleskolerne/ Friskolerne.

Ansøgning sendes til skolens kontor på post(at)osterbrolilleskole.dk Skriv venligst i emnefeltet hvilken stilling der er tale om!

Ansøgningen skal indeholde CV, dokumentation og foto.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 20. 2. 19 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler mandag d. 25.2. fra kl. 14.00 til ud på aftenen. Evt. 2. runder afholdes onsdag d. 27.2.

Læs mere om os på Østerbro Lilleskoles hjemmeside: www.oesterbrolilleskole.dk

Kontaktinformation:

Østerbro Lilleskole
Sionsgade 5 A
2100 København Ø

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening