Rejsby Europæiske Efterskole søger musiklærer

Vi søger en fastansat lærer pr. 1. august 2019. Vi er en gymnasieforberedende efterskole med en europæisk og samfundsfaglig profil.

Vi forventer, at du

• deltager aktivt og nysgerrigt i vores udfordrende og mangfoldige hverdag med rejser, udvekslingsbesøg, alternative uger og weekendarrangementer.
  • kan udfordre eleverne i forhold til deres udvikling af relationskompetence og faglighed.
  • underviser i fag på minimum prøveniveau, gerne i nogle af fagene musik, dansk, matematik - og måske i vores internationale klasse?
  • kan udvikle elevernes kundskaber og viden i vores linjefag, herunder nogle på gymnasieniveau.
  • ikke er udfordret af at bruge engelsk i hverdagen.
  • kan tilføre enten musiske, kreative, boglige, it- eller bevægelsesfag til vores valgfagsudbud - vi er åbne for nye tiltag.

Se mere om os på www.rejsby.eu og kig forbi

Ansættelsen sker efter overenskomst ml. Finansministeriet og LC. Din ansøgning mærket "lærer", sendes med relevante papirer som en samlet PDF til kontor(at)rejsby-efterskole.dk

Ansøgningsfrist er mandag den 29. april senest kl. 12.00 og vi afvikler samtaler fra onsdag den 1. maj fra kl. 15.00.

Kontaktinformation:

Rejsby Europæiske Efterskole