Ringe Friskole søger en lærer

Ringe Friskole søger en lærer pr. 1. august til en fuldtidsstilling primært i fagene dansk- og klasselærer, tysk, håndværksfag og drengeidræt.
Der vil være mulighed for andre fag f.eks. fortælling og praktisk/musisk fag.

Holder du af at undervise i en friskole? Har du lyst til at indgå i et dynamisk samarbejde, hvor faglighed er mere end fag, og det at vælge friskole betyder nærvær, tolerance og fællesskab, så er vi måske det rette sted for dig.

Vi lægger vægt på, at du har:

• interesse i at arbejde på en fri skole og meget gerne erfaring dermed.
  • stor passion og engagement i at formidle fagene og brede friskoletanken ud.
  • lyst til at engagere dig i friskolens børn og forældre samt vores aktiviteter og arrangementer.

Vi kan tilbyde:
En velfungerende skole med 200 elever fordelt fra 0. kl. – 9. kl. Et lærerværelse, hvor dialogen er vigtig og hvor vi virker og udvikler i et samarbejde med hinanden. En stor flok børn og forældre, der hjælper med at lave en skole, der har noget på hjertet.

Vi håber, at du kan bidrage og finde glæde i en dagligdag med kollegaer, børn og forældre, hvor vi alle kender hinanden.

Vores fundament er Grundtvig-Koldsk, og skolen har eksisteret siden 1875. Vi er samtidig en kombineret skole; Ringe Fri- og Efterskole, som gerne samles til morgensang og andre aktiviteter.

Ansøgning sendes senest den 24.maj 2019 til job(at)rfe.dk
Der afholdes samtaler i uge 23. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Henvendelse angående stillingen til skoleleder Anne Helstrup telefon: 2228 0230 eller viceleder Charlotte Joest Teglman 6127 4878.

Kontaktinformation:

Ringe Fri- og Efterskole