Sdr. Nærå Friskole søger lærer til fastansættelse

Da en af vores dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi pr 1. august 2019 en lærer til fastansættelse.

Sdr. Nærå Friskole er en del af den kombinerede skole Midtfyns Efterskole - Sdr Nærå Friskole & Børnehus.

Sdr. Nærå Friskole er en Grundtvig Koldsk Friskole, hvor vi vægter livsglæde, fællesskab og nærvær som grundsten for vores elevers mulighed for at lære og udvikle sig.

Vi leder efter en kollega med gåpåmod, humor og glæden ved at være sammen med vores skønne elever, og som med ansvarlighed og troen på egne evner vil indgå i friskolelivet.

Du skal kunne varetage klasselæreropgave og dække følgende fag på mellemtrinnet og i overbygningen:

• Matematik
  • Samfundsfag
  • Engelsk

Derudover er vi spændte på, hvad du ellers kan byde på, det kunne fx være et kreativt fag.

Stillingen er på 80% med mulighed for fuld tid fra skoleåret 2020/2021.

Der afholdes infomøde og rundvisning på skolen fredag den 26. april kl. 15, tilmelding til infomødet på: kontor(at)1858.dk
Du er velkommen til at kontakte leder i Friskolen Anna Ilum Nielsen for yderligere oplysninger vedr. stillingen på tlf. 24810105

Ansøgningen sendes som samlet pdf-fil til; kontor(at)1858.dk, mærket "ansøgning" og modtages senest den 2. maj kl 12.00. Samtaler vil blive afholdt i uge 19. Har du ikke hørt fra os senest fredag den 10. maj 2019 er stillingen besat til anden side.

Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Kontaktinformation:

Sdr. Nærå Friskole