fjern søgeboks
Forskellighedernes fællesskab
kids playing

Vi søger tre efterskolelærere der vil spille med på Hellebjergs hold...

Boglige lærere og/eller idrætslærere


Du har nu chancen for at gøre en forskel. Vi søger tre nye kollegaer, der vil være med til at bære det faglige, sociale og personlige ansvar for skolen og 215 elevers udvikling.

Vi skal have dækket matematik, fysik, engelsk (inkl.Cambridge English), gymnastik (drenge) samt håndboldlinjen (piger og/ellerdrenge).

Mange fagkombinationer er mulige, og udover ansøgere til ovenstående fag, ser vi også meget gerne ansøgere, der har lyst og kompetencer til at undervise i dansk, tysk og evt. kristendom.

På Hellebjerg tilbyder vi rigtig gode muligheder for social, faglig og personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø og i et inspirerede fællesskab. Både kollegialt og ledelsesmæssigt lægger vi vægt på en anerkendende tilgang. Vi vil ha' det godt sammen, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vi lægger stor vægt på relationsarbejdet med eleverne, hvilket vi også forventer, at du gør. Ligeledes forventer vi, at du vil og kan indgå i tværfaglige samarbejder og udviser forandringsparathed.

Ansættelserne er med virkning fra 1. august. De to af stillingerne vil som udgangspunkt være faste stillinger, mens en af stillingerne vil være som årsvikar, da vi har en lærer, der skal på barsel. Ansættelse sker som udgangspunkt på fuld tid, men deltid er en mulighed.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 21. maj kl. 12.

Samtaler vil blive afholdt mandag den 27. maj samt evt. tirsdag den 28. maj.

Hvis du har lyst til at se skolen, inden du evt. sender din ansøgning, vil der være mulighed for dette mandag den 13. maj eller tirsdag den 14. maj - begge dage fra kl. 17. Tilmelding til en af disse dage senest den 12. maj til kontoret(at)hellebjerg.dk.

Desuden har vi Åbent Hus den 15. maj fra kl. 19-21, hvor du er velkommen til at deltage som almindelig gæst.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Bettina W. Hartvigsen på bw(at)hellebjerg.dk eller på skolens telefon 75 69 3966.

Få flere informationer om skolen på vores hjemmeside www.hellebjerg.dk, hvor du også finder uddybende oplysninger om vores værdigrundlag og folkekirkelige baggrund.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.

Kontaktinformation:

Hellebjerg Idrætsefterskole
Jens Engbergs Allé 4
7130 Juelsminde


Tilføjet:
info

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!


Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12