Åben Skole

Facebook_banner_uden_dato.jpeg

Igen i år er der landsdækkende åbent-hus-dag for alle skoler i Danmark - friskoler som folkeskoler. Det foregår altid den første torsdag i november. I år er der ÅBEN SKOLE den 2. november.

Tidsrummet planlægges lokalt, men mange skoler holder åbent fra 15.00 – 19.00. Så, husk at tjek med de lokale skoler i dit område, før du starter bilen. Der kan også være skoler, som ikke deltager. Gå ind på skolens hjemmeside og se, om de har ÅBEN SKOLE på programmet.

Hvorfor fælles åbent-hus-dag?
Formålet er fortsat, at forældre og andre interesserede får mulighed for at få et indtryk af de lokale skoler og deres forskelligheder. Ikke to skoler er ens. Det er dét, vi understreger med ÅBEN SKOLE. Se en lille video, der forklarer, hvad Åben Skole er!

Kampagnematerialer

Åben Skole 2017 - sådan er vi from Dansk Friskoleforening on Vimeo.

Kontakt Friskolernes Hus
Ring til Friskolernes Hus
Maren Skotte
Skriv til mig
maren(at)friskoler.dk

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening