Opstilling af kandidater til Styrelsen 2020

Har du lyst til at være politisk aktiv i FRISKOLERNE?

FRISKOLERNE afholder landsmøde med generalforsamling og valg til styrelsen den 25. april 2020 kl. 13.30 - 17.00 på Comwell Kolding.

Alle forældre, skolekredsmedlemmer og ansatte er medlemmer af foreningen og har dermed stemmeret. Mere om landsmødet 2020

I år skal der ske valg af fire medlemmer til styrelsen.

Mere om styrelsesarbejdet
Styrelsen mødes cirka 10 gange årligt - primært i Friskolernes Hus i Baaring på Fyn.

Læs mere om styrelsens strategiske indsatser og styrelsens arbejde (pdf).

Hvis du har spørgsmål til styrelsens opgaver og arbejde, er du meget velkommen til at tage kontakt til Peter Bendix Pedersen, formand for FRISKOLERNE: peter@friskolerne.dk, 40422027.

Frist for opstilling
Deadline for opstilling til valg til styrelsen er den 21. februar. Hvis du ønsker at stille op, skal du udfylde denne opstillingsskabelon og sende den til kontakt(at)friskolerne.dk

Birgitte Bahlke Gram

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk