Inspirationskursus for idrætslærere 2019

Idrætskurset er høj fart, god stemning og masser af fagligt, inspirerende indhold!

Sammensæt dit eget kursus: vælg mellem i alt 12 forskellige valgfag!

Inspirationskurset er fuld fart, alsidig idrætsinspiration, ny viden og konkrete og håndgribelige undervisningsforløb.

Hvert år sammensætter et udvalg bestående af erfarne idrætslærere fra fri- og efterskoler et kursus, baseret på tidligere kursisters ønsker og evalueringer.

Ude og inde, vildt og stille
Vi har bestræbt os på at give dig som idrætslærer et så bredt fagligt udbud som muligt.

I dette års kursus er der både inspiration til den udendørs og den indendørs idrætsundervisning. Der er også inspiration til det mere stille og til det mere vilde.

Der er både faglig fordybelse som skal opleves med kroppen og faglig fordybelse som hvor du skal bruge hovedet.

Et fællesskab af fagfæller
En del af kurset er også at møde fagfæller, og dem som er på vej til at blive det, at mærke højskolestemningen og at skabe et stærkt, fagligt netværk.

I løbet af kursets 2 døgn får du alle indholdsområder i idrætsfaget dækket.

Dermed er du bedre rustet til at varetage en varieret idrætsundervisning hjemme på din skole. Og - hvis du ønsker det - dækket ind til prøven i idræt.

NYT I ÅR:

FRIVILLIGT Kropsbasis VALGHOLD - Modul 1

Få inspiration til dit arbejde med kropsbasis i idrætsundervisningen! Med "Kropsbasisdugen" koblet på aktiviteterne får du ideer til, hvordan du kan anvende teori og didaktiske modeller i din idrætsundervisning med fokus på kropsbasis. Vi skal også diskutere indholds-områdets omfang, især i relation til afgangsprøven i idræt.

Instruktør: Anebine Danielsen, arbejder pt. som projektleder ved Dansk Skoleidræt. Tidligere idrætslærer i udskolingen i 15 år, statsligt beskikket censor siden prøvens start, cand. scient. i Idræt og sundhed fra SDU, samt uddannet folkeskolelærer.

Tilvalg af frivilligt valghold

Valghold A er et frivilligt modul (1), som tilvælges ved tilmelding.

Vælger du Valghold A: Kropsbasis, så starter dit kursus allerede kl. 13.30 onsdag den 18. september

Se samlede program (pdf)
Tilmeld dig

Praktiske oplysninger:

Kurset starter onsdag den 18. september* med indkvartering fra kl. 13.30/17.00 og aftensmad kl. 18.00.

Aftenens program starter kl. 19.00.

Dag 2 og 3 forløber med undervisning fra kl. 8.30 til 12.15 og fra 13.45 til 17.45.
Kurset slutter fredag den 20. september kl. ca. 14.00.

*Har du valgt det frivillige valghold A: Kropsbasis til, så starter dit kursus allerede kl. 13.30.
Se nærmere i programmet.

PRISER FOR DELTAGELSE

Din pris afhænger af hvordan du vælger at overnatte:

1. Indkvartering på dobbeltværelse påhøjskolen: 2.225 kr.
(incl. sengetøj, sengelinned og håndklæder)
Tillæg på 135 kr. for enkeltværelse pr. nat - obs: begrænset antal (efter 'først-til-mølle'-princippet)

2. Studerende i sovesal: 1.505 kr.
(medbring selv madras/underlag, sengelinned + håndklæde)

Kurset afholdes på:

Idrætshøjskolen Viborg
den 18.-20. september 2019.

Vinkelvej 32
8800 Viborg
info(at)giv.dk

www.giv.dk

Kurset FOR idrætslærere, lavet AF idrætslærere

Kurset er opstået af de frie skoler, men er for idrætslærere på friskoler og efterskoler såvel som folkeskoler samt diverse ungdomsuddannelser.

Kurset er målrettet den almene idrætslærer med en bred og heterogen gruppe af elever.

Tilmeld dig pil

Inspirationskurset er i år planlagt af:

Vivi Lund Møller, Jelling Friskole
Majbritt Ellegaard, Himmerlands Ungdomsskole
Thor Mårtensson, Den frie Lærerskole
Anders Hansen, Sdr. Nærå Friskole
Andreas Packroff, Køng Idrætsfriskole

Praktiske oplysninger:

Datoer:

18.09.2019 kl. 13.30*
Slutdato: 20.09.2019
kl. 14:00 ca.

Starttidspunkt afhænger af om du tilvælger et frivilligt modul 1.
(Se program)

Sted:

8800 Viborg
www.giv.dk

Pris:

fra 2.225 kr.
(Stud. 1.505 kr.)

Har du spørgsmål til kurset?
Kontakt da Friskolernes Hus
Mette Marie Møller