fjern søgeboks
Forskellighedernes fællesskab
kids playing

Skolens administration - 1 og 2: Administrationskalender og løn

Skolens administration Modul 1 og 2 er de første af i alt 4 moduler, hvor vi kommer omkring rigtig mange af de opgaver, man møder i administrationen på en friskole.

På modul 1 og 2 er der fokus på:

  • Administrationskalenderen - årshjul og specifikke opgaver i løbet af et skoleår.
  • Årsnormer
  • Beskæftigelsesgrader
  • Løn og ansættelsesbilag til skolens lærere og børnehaveklasseledere, skolens ledere, BUPL-ansatte, HK-personale, 3F-personale og personale uden overenskomst.

Få styr på løn til alle skolens ansatte
Udregning af løn er kompliceret på skoleområdet. Der er rigtig mange løndele, ansættelseskontrakter og overenskomster man skal forholde sig til.

På kurset bliver alt løn/pension til skolens personale grundigt gennemgået. Kurset vil veksle imellem teori og "hands on" opgaver hvor løn/pension skal udregnes. Kurset 'Skolens administration - Modul 1 og 2' henvender sig til nyansatte sekretærer, bogholdere og skoleledere på friskoler samt ansatte med flere års anciennitet, og som har ansvar for udbetaling af løn og udarbejdelse af ansættelsesbeviser og har behov for at blive opdateret. Medbring lommeregner/regnemaskine.

Underviser: Tove Dohn, Konsulent i Friskolernes Hus.

OBS: En friskoles administration er forpligtiget til jævnligt at håndtere indberetninger og tilskudsansøgninger i forhold til Fordelingssekretariatet og Undervisningsministeriet.Disse opgaver er en stor del af årshjulet, hvorfor Friskolernes Hus opfordrer til, at - særligt alle nyansatte - deltager på Fordelingssekretariatets informationsdage, der afvikles rundt omkring i landet primo september 2019.Hold øje med datoerne på Fordelingssekretariatets hjemmeside.

Praktiske oplysninger
19.08.2019 kl. 08:30
-
Slutdato: 20.08.2019 kl. 16:00
Brogården, Middelfart
Abelonelundvej 40, Strib
5500, Brogården, Middelfart
T: 64401700
2.850 kr.
info
Kontakt os
Ring til Friskolernes Hus
62 61 30 13

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!


Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12