FRISKOLERNEs Ledertræf 2019

Lederen som kulturbærer

Som leder på en friskole er man ansvarlig for en god arbejdskultur, en god børne- og ungdomskultur,
og ikke mindst for en stærk og tydelig skolekultur. Dette ansvar handler årets ledertræf om – lederen som kulturbærer.

Vi får tre stærke oplæg, der giver inspiration til udviklingen af skolen. Inspiration til arbejdet som skoleleder
– men det skulle også gerne give mod til opgaven med at udvikle skolens kultur.

Træffet er planlagt i samarbejde med vestjysk ledernetværk.

Ud over gode foredrag er der tid til samtale og refleksion. Dejlig mad og festligheder.
Kursusstedet ligger i smuk natur – så vi har de bedste forudsætninger for nogle gode dage sammen.

Vel mødt til skoleledertræf 2019.

Peter Mondrup
Souschef i Friskolernes Hus