Skolens administration - Modul 3

Med udgangspunkt i lønberegningsarket udviklet af Friskolenes Hus, kan du med få oplysninger udregne korrekt løn, pension, feriefradrag, feriedifference samt udskrive fyldestgørende lønsedler mm. Dette både for såvel skolens ledere, lærere, børnehaveklasselærere, pædagoger som for det teknisk/administrative personale.

Efter indledende undervisning i brugen af lønberegningsarkene, vil vi gå over i workshop, hvor skolen taster sit eget personale ind i lønberegningsarkene.

Inden kursusstart modtager alle tilmeldte en mail, som beskriver de data m.m., som skal medbringes på kurset.

Der er morgenbrød fra kl. 8.30, og kursusstart kl. 9.00.

Underviser: Tove Dohn, konsulent i Friskolernes Hus.

Ring til Friskolernes Hus