Opstilling til Friskolernes styrelse 2019

Har du lyst til at være en del af Friskolernes styrelse?

Friskolerne afholder landsmøde med generalforsamling og valg til styrelsen den 4. maj 2019 kl. 14.00 - 17.00 på Comwell Kolding.

Alle medlemmer: forældre, skolekredsmedlemmer og ansatte er medlemmer af foreningen og har dermed stemmeret. Mere om landsmødet 2019.

I år skal der ske valg af fire medlemmer til styrelsen.

Mere om styrelsesarbejdet
Friskolernes styrelse mødes cirka 10 gange årligt - primært i Friskolernes Hus i Baaring på Fyn.

Læs mere om styrelsens arbejde og kommissorier.

Hvis du har spørgsmål til styrelsens opgaver og arbejde, er du meget velkommen til at tage kontakt til Peter Bendix Pedersen, formand for Friskolerne: peter(at)friskoler.dk, 40422027.

Frist for opstilling
Deadline for opstilling til valg til styrelsen er den 25. februar. Hvis du ønsker at stille op, skal du blot udfylde denne opstillingsskabelon og sende den til df(at)friskoler.dk

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende opstilling til styrelsesvalget.

Kontakt Friskolernes Hus
Birgitte Bahlke Gram