fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Om MAGASINET Friskolen

MÅLGRUPPE
MAGASINET Friskolen henvender sig til forældre med børn på 340 friskoler - i alt 25.000 friskolehjem, plus lærere og skolebestyrelsesmedlemmer.

INDHOLD/DESIGN
Hvert nummer indeholder et varieret udbud af journalistiske artikler fra hele landet. Vi bruger professionelle journalister og fotografer til at skabe et interessant og indbydende magasin. Design laves af Sara F. Steenstrup, prisvindende magasindesigner. Medlemsmagasinets redaktør har frihedsbrev, som sikrer, at indholdet orkestreres journalistisk med læserens oplevelse som hovedprioritet.

DISTRIBUTION OG LÆSERTAL
Det trykte magasin sendes direkte ud til modtagernes private adresser. Som supplement udgives magasinet i læsevenlige apps til både Apple- og Androidtelefoner og tablets. Den digitale version er gratis og kan nemt deles via sociale medier.
Det trykte oplag er på 12.000 eksemplarer, og sammen med gratis digitale visninger er læsertallet opgjort til 65.000.  

TRIO-ANNONCER
Som annoncør kan du vælge at indrykke jobannoncer i både Magasinet Friskolen, EFTERSKOLEN OG FRIE SKOLER. Samarbejdet kaldes TRIO. En unik måde at komme i kontakt med den helt rigtige ansøger.

GRAFISK MATERIALE
Alt grafisk materiale skal afleveres inden deadline og følge Magasinet Friskolens retningslinjer for grafisk materiale. Ved behov for hjælp til opsætning af grafik formidler vi kontakt til grafisk designer.Hent info som pdf

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12