Om MAGASINET Friskolen

MÅLGRUPPE
MAGASINET Friskolen henvender sig til forældre med børn på 340 friskoler - i alt 25.000 friskolehjem, plus lærere og skolebestyrelsesmedlemmer.

INDHOLD/DESIGN
Hvert nummer indeholder et varieret udbud af journalistiske artikler fra hele landet. Vi bruger professionelle journalister og fotografer til at skabe et interessant og indbydende magasin. Design laves af Sara F. Steenstrup, prisvindende magasindesigner. Medlemsmagasinets redaktør har frihedsbrev, som sikrer, at indholdet orkestreres journalistisk med læserens oplevelse som hovedprioritet.

DISTRIBUTION OG LÆSERTAL
Det trykte magasin sendes direkte ud til modtagernes private adresser. Som supplement udgives magasinet i læsevenlige apps til både Apple- og Androidtelefoner og tablets. Den digitale version er gratis og kan nemt deles via sociale medier.
Det trykte oplag er på 12.000 eksemplarer, og sammen med gratis digitale visninger er læsertallet opgjort til 65.000.

TRIO-ANNONCER
Som annoncør kan du vælge at indrykke jobannoncer i både Magasinet Friskolen, EFTERSKOLEN OG FRIE SKOLER. Samarbejdet kaldes TRIO. En unik måde at komme i kontakt med den helt rigtige ansøger.

GRAFISK MATERIALE
Alt grafisk materiale skal afleveres inden deadline og følge Magasinet Friskolens retningslinjer for grafisk materiale. Ved behov for hjælp til opsætning af grafik formidler vi kontakt til grafisk designer.

Hent info som pdf