Friskolen TALKS

Friskolen TALKS  - videointerviews med noget på hjerte

Sandheden og demokratiet er under enormt pres

Vincent Hendricks er professor ved Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet.
I denne talk diskuterer han problemet ved, at vi ikke længere er i stand til at skelne mellem sandt og falsk på internettet.

"Hvad er er viralt er ikke nødvendigvis sandt - og hvad der er sandt er ikke nødvendigvis viralt."

Du er intet, uden alle de andre!

Lektor og tidligere medlem af Etisk Råd Mickey Gjerris forklarer, hvorfor forpligtende fællesskaber er så vigtige for os mennesker. Med referencer til både K.E. Løgstrup, Dalai Lama og Palle alene i verden tager han dig med rundt i fællesskabernes teori.

Filmet marts 2017 /Location: Sektion for bioetik, Københavns Universitet / Interviewer: Per Ølholm, redaktør, Friskolen

Tilmeld Nyhedsbreve

Dansk Friskoleforening udgiver tre faste nyhedsbreve, som udkommer med faste intervaller.

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening