Medlemsskolernes Sekretærnetværk

Djursland skolesekretærnetværk

Netværket består af følgende skoler: Feldballe Friskole, Gjerrild-Bønnerup Friskole, Midtdjurs Friskole, Norddjurs Friskole, Rønde Privatskole, Skolen.com, Syddjurs Friskole, Ugelbølle Friskole.

Netværket mødes 2 gange om året. Dagsorden og invitation til netværksmøder laves af den afholdende skole, og de andre skoler kan byde ind med emner. Netværket har til formål at virke som en faglig sparringspartner, da sekretærerne oftest sidder alene rundt på skolerne.

Kontaktperson: Jette Hessellund Nielsen, Skolesekretær, Norddjurs Friskole.

Midtjysk sekretærnetværk

Netværk med deltagelse af 10 skoler: Den fri Hestehaveskole, Frijsendal Friskole, Grejs Friskole, Hinnerup Friskole, Regnbueskolen, Samsøe Frie Skole, Tønning Træden Friskole, Vestbirk Friskole, Voldumegnens Friskole.

Om netværket: Vi mødes i alt ca. 4 gange om året, 2 gange i hhv. sekretær- og skoleledernetværk. Vi mødes oftest sammen med skoleledernetværket - og med dagsorden. Netværket virker både som et fagligt netværk og som sparring ved tvivlsspørgsmål.

Kontaktperson:Vibeke Helms, skoleleder, Den fri Hestehaveskole.

Sekretærnetværk på Jysk-Fynske Lilleskoler

Netværket mødes to gange om året. Dagsorden laves i fællesskab, hvor alle byder ind med emner/punkter til den arrangerende skole. Det kan være lige fra praktiske opgaver til overenskomster. Lilleskoler i det jysk-fynske er inviteret. Pt deltager 8-9 skoler.

Kontaktperson:Dorte Dyhrholm, Friskolen i Viborg, Tlf.: 86620042

De Himmerlandske Friskolesekretærer

Netværk bestående af de himmerlandske friskoler: Haubro Landsbyskole – Himmerlands Friskole, Lyngbjerggårdskolen, Skørbæk Ejdrup Friskole, Overlade Friskole, Blære Friskole, Vilsted Friskole, Vindblæs Friskole, Aabybro Friskole, Fjelsø Friskole, Klim Friskole, Vejlernes Naturfriskole, Friskolen i Skive, Gregers Krabbe Friskolen, Bjerregrav Friskole, Langsø Friskole, Astrup Friskole og Børnehave, Lødderup Friskole, Hvilsom Friskole, Hellum Friskole, Hobro Friskole, Guldbæk Friskole, Studsgaard Friskole, Aalborg Friskole.

Geografisk ligger vi ret spredt, hvorfor vi lige nu mødes 2 gange årligt. Derudover vil vi evt. kan arrangere andre netværksmøder for dem, som ligger geografisk tæt på hinanden eller måske i grupper, som har de samme udfordringer, man gerne vil drøfte med andre sekretærer.

Før hvert møde laves dagsorden med punkter. Ønsker man rundvisning på den skole, som lægger lokale til vores møde, mødes man 1/2 time før selve mødet starter. Møderne afholdes som eftermiddagsmøder (kl. 13-16).

KontaktpersonNina Løve, skolesekretær, Lyngbjerggårdskolen

Sekretærnetværk på Sjælland

Netværket mødes 2 gange om året - i marts og september. Vi skiftes til at holde møde og diskuterer, hvad der måtte være af aktuelle emner.

Dette netværk består af Tømmerup Fri- og Efterskole, Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby, Høng Efterskole og Vinde Helsinge Friskole/Vestsjællands Idrætsefterskole.

Kontaktperson: Helle Gaarsdal Andersen, Vinde Helsinge Friskole/Vestsjællands Idrætsefterskole, tlf.: 58 85 91 00

Opråb: Alle skolesekretærer skal være med i et netværk!

En sekretærs ønske om mere netværk

Læs Maries opråb! pil
Tilbage til 'Netværk' pil

Med i et netværk?

Er du ny sekretær på en af vores medlemsskoler - og endnu ikke med i et netværk?Så kontakt os endelig, så hjælper vi gerne med at finde det netværk, der er nærmest dig.

Eller du ønsker at starte et nyt netværk?

Så se i vores ultra-korte-guide til opstart af netværk.

Ring til Friskolernes Hus
Mette Marie Møller