Støtte til netværksaktiviteter

Har I et særligt arrangement i jeres netværk, så kan I få økonomisk støtte fra Dansk Friskoleforening

Hvert år afsættes et beløb af Dansk Friskoleforenings styrelse til fordeling mellem ansøgninger. Ansøgning om støtte foregår via skemaet 'Ansøgning om støtte til netværksaktiviteter', som sendes til netvaerk(at)friskolerneshus.dk.

Alle netværk, der modtager tilskud, oprettes på listen. Alle andre netværk skal selv gøre opmærksom på deres eksistens til Friskolernes Hus på netvaerk(at)friskolerneshus.dk.

For at få støtte skal jeres netværk:

• som minimum repræsentere 3 friskoler og være orienteret om en sag, der er fremmende for foreningens formål.
  • være kendetegnet ved at være dannet på baggrund af medlemmernes egne interesser og er derfor drevet af en fælles motivation (for sagen). Sagen kan være skolepolitisk, praktisk pædagogisk, folkelig, tematisk m.v.
  • bestå af deltagere som er enten forældre, lærere, ledere, pædagoger, pedeller og andre tilknyttet friskolerne.

Sådan søger I om tilskud
Udfyld ansøgningsskemaet og send det på en mail til netvaerk(at)friskolerneshus.dk

Netværket skal selv:

• indgå aftale med foredragsholder/underviser
  • betale foredragsholder/underviser
  • stå for tilmeldinger til arrangementet
  • stå for forplejning til deltagere (kaffe/kage/sandwich, etc.)

Dansk Friskoleforening tilbyder:

• at udarbejde invitationer, der kan udsendes i pdf-format
  • at markedsføre aktiviteten på foreningens hjemmeside og i vores kalender
  • efterfølgende at refundere arrangør (skole) for udgifter til foredragsholder/underviser
Netvaerk_vander_vaekst.jpg
FH_Gang_Q4A1063w.jpg
Vil I lave jeres eget kursus?

Se alle eksisterende netværk - mangler dit, så skriv til os.

Kontakt Friskolernes Hus
Ring til os i Friskolernes Hus eller skriv en mail
Mette Marie Mølller
Skriv til mig
mette(at)friskoler.dk

Tilmeld Nyhedsbreve

Dansk Friskoleforening udgiver tre faste nyhedsbreve, som udkommer med faste intervaller.

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening