Støtte til netværksaktiviteter

Har I et særligt arrangement i jeres netværk, så kan I få økonomisk støtte fra Dansk Friskoleforening

Hvert år afsættes et beløb af Dansk Friskoleforenings styrelse til fordeling mellem ansøgninger. Ansøgning om støtte foregår via formularen, som findes nedenfor ved at klikke på 'Ansøg her'.

Støtten skal søges FØR jeres arrangement afholdes og tildeles efter 'først-til-mølle'-princippet, og så længe der er midler i puljen.

For at få støtte skal jeres netværk:

• som minimum repræsentere 3 friskoler og være orienteret om en sag, som er fremmende for foreningens formål.
  • være kendetegnet ved at være dannet på baggrund af medlemmernes egne interesser og er derfor drevet af en fælles motivation (for sagen). Sagen kan være skolepolitisk, praktisk pædagogisk, folkelig, tematisk m.v.
  • bestå af deltagere, som er enten forældre, lærere, ledere, pædagoger, pedeller eller andre ansatte tilknyttet friskolerne.
Ansøg her

Netværket skal selv:

• indgå aftale med foredragsholder/underviser
  • betale foredragsholder/underviser
  • stå for tilmeldinger til arrangementet
  • stå for forplejning til deltagere (kaffe/kage/sandwich, etc.)
  • indsende deltagerliste samt dokumentation for udgifter til fx. foredragsholder til netvaerk(at)friskolerneshus.dk efter afholdelse af mødet i netværket

Dansk Friskoleforening tilbyder:

• at udarbejde invitationer, der kan udsendes i pdf-format
  • at markedsføre aktiviteten på foreningens hjemmeside og i vores kalender
  • efterfølgende at refundere arrangør (skole) for udgifter til foredragsholder/underviser
Netvaerk_vander_vaekst.jpg
Dansk Friskoleforening bor i Friskolernes Hus i Kaalundgaard i Asperup.
Find et netværk

Se alle eksisterende netværk - mangler dit, så skriv til os.

Kontakt Friskolernes Hus
Ring til os i Friskolernes Hus eller skriv en mail
Mette Marie Møller
Skriv til mig
mette(at)friskoler.dk

I Dansk Friskoleforening er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning.

Dansk Friskoleforening